Annonce
Holstebro Onsdag

Privathjælpen åbner afdeling i Holstebro

Jannie Lund Gade (til venstre) bliver den daglige leder af Privathjælpen Holstebro i samarbejde med Privathjælpen i Struer, der ejes af Anna Kjærgaard (til højre).
Fra den 1. oktober kan borgere, der enten er visiteret til hjælp til personlig pleje eller praktisk hjælp i Holstebro Kommune vælge, at Privathjælpen Holstebro skal være deres leverandør.
Annonce

Holstebro: - Tendensen er, at flere og flere vælger privat hjemmepleje frem for kommunal, og derfor har Anne Kjærgaard, der ejer Privathjælpen i Struer, valgt at indgå i et kompagniskab med Jannie Lund Gade om at åbne en afdeling i Holstebro.

Det oplyser Privathjælpen Holstebro i en pressemeddelelse.

- Der har været meget fokus på ældrepleje de seneste uger, og vi er rystede over den behandling, som, vi har set, nogle ældre er blevet udsat for. Det vil ikke komme til at ske hos os, der vil de ældre få den omsorg og pleje, som alle, der ikke kan klare sig selv, fortjener, fortæller Jannie Lund Gade.

- Ofte ved ældre ikke, at de har et frit valg, og derfor vælger de den kommunale hjemmepleje til at starte med, men skifter sidenhen, når de finder ud af, at de kan gøre det gratis, tilføjer hun.


Der har været meget fokus på ældrepleje de seneste uger, og vi er rystede over den behandling, som, vi har set, nogle ældre er blevet udsat for. Det vil ikke komme til at ske hos os, der vil de ældre få den omsorg og pleje, som alle, der ikke kan klare sig selv, fortjener.

Jannie Lund Gade, daglig leder af Privathjælpen Holstebro.


Jannie Lund Gade bliver den daglige leder af Privathjælpen Holstebro, og hun skal sørge for at opbygge og udvikle afdelingen. Det vil ske i sammen med nye medarbejdere, der skal rekrutteres, i samarbejde med medarbejdere fra Privathjælpen i Struer.

- På den måde sikrer vi en rigtig god udnyttelse af ressourcerne, og vi vil komme til at hjælpe hinanden på tværs af kommunerne, forklarer Anne Kjærgaard.

Annonce

Drøm om eget firma

I flere år har Jannie haft et ønske om at blive selvstændig, og da lejligheden bød sig, slog hun til.

- Jeg har igennem de seneste 12 år været med til at opbygge og udvikle noget fra bunden og glæder mig til, at det nu bliver mit eget firma, som jeg kan ligge alt min energi i, lyder det fra Jannie Lund Gade.

Anne Kjærgaard etablerede Privathjælpen i Struer i 2003, og siden da har hun været med til at åbne afdelinger i både Herning og Holstebro.

Privathjælpen har tidligere haft en afdeling, der hed Privathjælpen Holstebro - i dag kendt som Kær.dk. Anne solgte sin andel i 2014, da hun valgte at have 100 procent fokus på Struer, men nu vender hun altså tilbage.

Jannie kommer fra en stilling som HR- & kommunikationschef hos Kær.dk. Det har givet hende en god erfaring inden for plejesektoren og overbevist hende om, at der er plads til endnu et privat plejefirma i Holstebro.

Annonce

Plads til øv-dag

Jannie fortæller, at hun brænder for at arbejde med mennesker. Hun går meget op i, at der er en god trivsel blandt medarbejderne. Hun har igennem de seneste to et halvt år været i gang med en diplomuddannelse i ledelse for at udvikle sine ledelseskompetencer.

- Medarbejderne er vores vigtigste ressource til at få succes. Derfor er det vigtigt, at de føler sig værdsatte og medinddraget i beslutninger, der vedrører dem. De skal være glade for at komme på arbejde hver dag. Selvom alle kan have en øv-dag, så er der plads og forståelse for det, mener Jannie.

På spørgsmålet om, hvor mange medarbejdere Privathjælpen Holstebro forventer at ansætte, svarer Jannie Lund Gade:

- Til at begynde med regner vi med at ansætte fire social- og sundheds-assistenter og -hjælpere, og og så vil vi ansætte lidt ekstra i Struer, så vi kan udnytte ressourcerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

"Lukket" butik har fundet alternativ måde at holde udsalg på: - Det har gjort os til optimister med henblik på fremtiden

Annonce