Annonce
Holstebro Onsdag

Vinderup-virksomhed fejrer sine 100 år med åbne døre

Den 9. september kan Priess i Vinderup fejre sit 100 års jubilæum. Medarbejderne på billedet har mere end 400 års anciennitet tilsammen. Pressebillede
Priess fejrer jubilæum i et år, hvor det forventes, at investeringerne øges markant på fabrikken i Vinderup - blandt andet med flere ansatte.

Vinderup: Den 9. september fejrer Priess A/S sit 100-års jubilæum i hovedkontoret i Vinderup. Virksomheden er kommet langt, siden den unge elektrikersvend Alfred Priess i 1921 etablerede sin installationsforretning. Priess har i dag kompetencer inden for blandt andet stålproduktion, elektronik og solceller, og arbejdsstyrken tæller over 150 medarbejdere.

Priess A/S fortæller i en pressemeddelelse, at firmaet tager hul på de næste 100 år med forventninger om markant vækst. Det sker med en vision som leverandør til den grønne omstilling og med afsæt i en målrettet fokusering, som virksomheden har gennemgået de senere år: Produktionen er trimmet, strategien er opdateret, og ikke-strategiske områder er solgt fra.

- Vi er gearet til at vokse, fordi vores løsninger understøtter den grønne og den digitale omstilling. Internationalt lytter kunderne til os, fordi vi bliver set som et foregangsland inden for områder som fjernvarme og fibernet. Løsninger som blandt andet tyskerne efterspørger, siger Ole Bjerre Christiansen, der er administrerende direktør.

Annonce

Det handler blandt andet om omstilling til elbiler og etablering af flere solcelleparker, der stiller krav til udbygningen af elnettet i form af flere transformer- og ladestationer. Inden for fjernvarme er kun 15 procent af de tyske husstande forsynet med fjernvarme mod 65 procent i Danmark.

- Der er derfor et stort potentiale for at udvikle fjernvarmen i Tyskland, lyder det fra Vinderup-virksomheden.

Sådan fejres jubilæet

Den 9. september fejres 100-års jubilæet på virksomhedens hovedkontor på Sevelvej i Vinderup.

Her arrangeres der blandt andet en intern messe for kunderne, hvor Priess og leverandører udstiller løsninger. Messen afholdes den 9. og 10. september.

Fredag den 10. september fra klokken 11 til 16 er der åbent hus for familie, venner og alle interesserede fra lokalområdet. Borgmester i Holstebro Kommune, H. C. Østerby, holder tale.

Det hele afsluttes med en fest for medarbejderne lørdag den 11. september.

Gennemgående for firmets løsninger er, at de leveres som en Plug & Play-løsning, der umiddelbart kan installeres og tages i brug. Priess A/S har alene i 2020 leveret flere end 500 Plug & Play-stationer, og efterspørgslen er stigende, fordi kunderne har fået øjnene op for den nemme installation.

I 2019 etablerede Priess et salgskontor i Tyskland for at være aktivt til stede på et marked, hvor den grønne omstilling i høj grad trænger sig på, og i år fik virksomheden et gennembrud på det tyske marked, da den leverede den første plug-and-play pumpestation til fjernvarmenettet i Berlin.

Planerne bakkes op af den nye ejer, Cordsen Capital, og den nye bestyrelsesformand, Christian Cordsen, der har erfaring med at udvikle virksomheder. Den Haderslev-baserede virksomhed overtog ejerskabet tidligere på året og står bag virksomhedens planer.

- Investeringerne skal øges markant på vores fabrik i Vinderup - både med flere ansatte og med hensyn til udvikling og produktionsfaciliteter. Samtidig ser vi ind i et travlt efterår ordremæssigt, og det da den bedste måde at fejre jubilæum på, lyder det fra Ole Bjerre Christiansen.

Investeringerne skal øges markant på vores fabrik i Vinderup - både med flere ansatte og med hensyn til udvikling og produktionsfaciliteter.

Ole Bjerre Christiansen, administrerende direktør
Annonce
Holstebro Onsdag

Årets TTH-spiller er kåret

Annonce
Holstebro Onsdag

Brugte briller kan gøre stor gavn igen

Annonce
Holstebro Onsdag

Hun har nået pensionsalderen, men fortsætter i jobbet: - Jeg kan bare ikke lade være

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Pantdonation støtter fodboldhold for børn med særlige behov: - Fællesskabsfølelsen er ikke til at tage fejl af

Holstebro Onsdag

Byfesten i Borbjerg Hvam vender tilbage

Holstebro Onsdag

Fotoudstilling om de rodløse i vores samfund: - Jeg vil give de hjemløse en stemme og et ansigt

Holstebro Onsdag

Tag på vandet med Holstebro Surf Klub - og måske hele vejen til Thorsminde

Holstebro Onsdag

Logan og Helmig-jam: Kulturperlen skyder sommeren i gang med dobbeltkoncert i Lystanlægget

Holstebro Onsdag

Farverig udstilling på café

Holstebro Onsdag

Teater om den europæiske ligestillingsdrøm i opløsning

Holstebro Onsdag

Familiebutik har byens bedste service: Vi gør, som vi gerne selv vil behandles

Holstebro Onsdag

Sæt pris på hverdagene - dem er der nemlig flest af

Annonce