Annonce
Ugeavisen Kolding

Byggemarked og dyrehandel rykker ind i nyt butikscenter

Ind til videre har Power, Maxi Zoo og Harald Nyborg meddelt, at de flytter ind i det nye butikscenter på Vejlevej, hvor der også snart åbner en ny Rema 1000. Foto: Steffen Nielsen
To nye beboere er på vej i det nye butikscenter på Vejlevej - Maxi Zoo og Harald Nyborg flytter til nye lokaler.

Kolding: Butikkerne begynder så småt at melde deres ankomst til det 10.000 kvadratmeter store butikscenter på Vejlevej over for Kolding Storcenter, som i begyndelsen af det nye år står klart.

Tidligere har elektronikkæden Power meldt ud, at den åbner en stor butik i centret, og nu er også butikkerne Maxi Zoo og Harald Nyborg på vej.

Både dyrehandel og byggemarked har i forvejen butikker i umiddelbar nærhed af det nye center, og det er de butikker, som flytter.

Annonce

Hos Maxi Zoo fortæller distriktschef Anita Thobiasen, at den nye butik åbner i slutningen af januar, og at den får nogenlunde samme størrelse som den nuværende. Til gengæld får indretningen ifølge distriktschefen en opgradering.

- Vi ser et kæmpe potentiale i det nye center og med de andre butikker, der også skal derover og ligge, og vi synes, det er en spændende placering, siger hun.

Det har ikke været muligt at få flere detaljer om flytningen af Harald Nyborgs butik i Kolding, men kæden bekræfter, at man åbner en butik i det nye butikscenter.

Får også Rema 1000

Der er givet tilladelse til at bygge et butikscenter på i alt 15.000 kvadratmeter på området ved siden af Bauhaus, men i første omgang bliver der opført 10.000 kvadratmeter. Derudover åbner der i november en Rema 1000 på 1200 kvadratmeter.

Grunden er ejet af Reitan Ejendomsudvikling, som bygger og sælger ejendomme og butikscentre over hele landet, primært for Rema 1000. Den blev købt for 37 millioner kroner, og den samlede investering bliver på cirka 200 millioner.


Vi ser et kæmpe potentiale i det nye center og med de andre butikker, der også skal derover og ligge, og vi synes, det er en spændende placering.

Anita Thobiasen, Maxi Zoo
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce