Annonce
Ugeavisen Kolding

Elforsyningsvirksomhed i Vamdrup kan fejre 20-års jubilæum: Giver økonomisk håndsrækning til alle ansatte

Hele medarbejderstaben kunne ikke samles til en reception på grund af corona. I stedet havde Jacob Rath inviteret en række af virksomhedens centrale personer igennem tiden til et oplæg om Delpros udvikling og en efterfølgende middag. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce

Vamdrup: Flaget var hejst helt til tops på Bavnevej foran elforsyningsvirksomheden Delpro 19. juni, hvor virksomheden kunne fejre 20-års jubilæum. De seneste 20 år har Delpro oplevet en begivenhedsrig udvikling i elforsyningsbranchen og har blandt andet oplevet de store forandringer, som elforsyningen har gennemgået siden år 2000.

- Vi er født ud af kraftværker, men siden da er der sket enormt meget i branchen, som hele tiden flytter sig og er gået fra kul og olie til elektriske løsninger. Inden for de seneste år er det eksempelvis både biler og tog, som også skal køre på el, og den udvikling er vi i den grad en del af. Man kan sige, at det er vores lille bidrag til den grønne omstilling, siger administrerende direktør i Delpro A/S Jacob Rath.

Virksomheden fejrede de 20 år i skyggen af den verdensomspændende coronakrise, og det var derfor ikke muligt for alle medarbejdere at mødes fysisk til en reception. I stedet valgte virksomheden at give alle ansatte et gavekort på 500 kroner, ledsaget af et jubilæumsskrift om virksomhedens historie og en opfordring til, at medarbejderne bruger pengene hos nogle af de lokale firmaer.

- Vi håber, at det kan være med til at yde et lille bidrag til, at flere lokale kommer godt igennem den økonomiske nedtur, der desværre følger med coronaen, siger Jacob Rath.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce