Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding-virksomhed investerer midt i coronakrisen

Procudan har brugt tiden under coronapandemien på at investere i et avanceret blanderi til fødevareingredienser. Foto: Frank Cilius
Mens landet har været på lavt blus, har fødevarevirksomheden Procudan haft fuld damp på kedlerne og investeret i et avanceret blanderi til fødevareingredienser.

Kolding: Mens landet har været lukket ned, har fødevarevirksomheden Procudan investeret i et blanderi til fødevareingredienser. Kolding-virksomhedens medarbejdere har netop været med til at indvie blanderiet.

Procudans kunder, der tæller nogle af landets mest kendte fødevarevirksomheder, kan nu nyde godt af Procudans faciliteter til at blande og ompakke ingredienser. Det ser ejer og direktør Tommy Højtoft Pedersen muligheder i.

Procudan blev grundlagt i 1901 under navnet De Danske Mejeriers Fællesindkøb, men skiftede i 2002 navn til Procudan. Virksomheden har specialiseret sig i leveringer af ingredienser og emballage til fødevareindustrien og sundhedssektoren. Foto: Frank Cilius

- Vi tror på, at værdi udvikles i fællesskab. Derfor er blanderiet, Procudan Blends, en hel naturlig forlængelse af vores eksisterende forretning, siger ejer og direktør Tommy Højtoft Pedersen.

Annonce

Værdiskabende værdikæde

Udviklingen kommer med henblik på at øge værdien for kunderne ved at forbedre leverancerne og styrke de individuelle løsninger, der bliver efterspurgt.


Udgangspunktet er vores stærke sourcingsetup på både fødevareingredienser og fødevareemballager. Det handler kort fortalt om at styrke værdikæden med skræddersyede løsninger.

Tommy Højtoft Pedersen


- Nogle kunder har fokus på at opnå øget leveringssikkerhed og tryghed gennem præcise blandinger i en proces. Andre ønsker at frigive ressourcer ved at optimere produktionsprocesserne. Det er blandt andet her, at vi med Procudan Blends i endnu højere grad kan bidrage til at skabe yderligere værdi hos vores kunder fortæller Tommy Højtoft Pedersen og fortsætter:

- Udgangspunktet er vores stærke sourcingsetup på både fødevareingredienser og fødevareemballager. Det handler kort fortalt om at styrke værdikæden med skræddersyede løsninger, der kan frigive ressourcer og optimere produktionsflow og arbejdsmiljø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce