Annonce
Ugeavisen Kolding

Tombola i tøjbutik: Vi er nødt til at tænke alternativt, hvis vi skal overleve

Jeppe Jensen er indehaver af tøjbutikken DNA på Jernbanegade, og selvom butikken indtil videre frem til og med den 17. skal holde lukket, så har han valgt i stedet at holde auktioner og tombola via butikkens facebook-side for at holde gang i omsætningen i butikken. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Hos tøjbutikken DNA på Jernbanegade har man valgt at arrangere online auktioner og tombola via Facebook i et forsøg på at bevare en indtjening, mens butikken skal holde corona-lukket.
Annonce

Kolding: Nok skal dørene holdes lukket for kunder hos tøjbutikken DNA på Jernbanegade, men det betyder langt fra, at der ikke er aktivitet i lokalerne og hos indehaver Jeppe Jensen.

Han har nemlig taget alternative metoder i brug for at sikre en del af omsætningen under den aktuelle coronanedlukning. Tilbage i foråret, hvor han også måtte holde lukket, var han ude at investere i en tombola-tromle, og den har han nu igen fundet frem fra gemmerne.

- I løbet af foråret havde vi, synes vi selv, succes med at lave forskellige sjove ting via Facebook. Det var eksempelvis tombola og auktioner, og det gjorde, at vi kunne bevare en del af vores omsætning, så det kaster vi os over igen i den her omgang, siger Jeppe Jensen.

Via tøjbutikkens Facebook-side vil der derfor løbende både blive sendt live-auktioner, man har mulighed for at byde i kommentarfeltet til et billede, man kan købe tombola-lodder for 25 kroner stykket og vinde forskellige præmier, og så har man også fortsat mulighed for at købe tøj og så afhente det ved døren i butikken.

- Selvfølgelig vil vi allerhelst kunne holde åbent og have kontakt med vores kunder her i butikken, men når det nu ikke kan være anderledes, så er vi jo nødt til at gøre noget andet. Det holder både lidt gang i os, og så synes vi jo også, at det er sjovt, siger Jeppe Jensen.

Annonce

Håber på opbakning

DNA skal ligesom de resterende tøjbutikker i midtbyen have lukket indtil videre frem til og med den 17. januar, men Jeppe Jensen håber, at butikken også i denne omgang vil opleve, at koldingenserne vælger at bakke op om de lokale forretninger.

- Vi var virkelig positive over den opbakning, vi oplevede i foråret, og vi har også haft en rigtig fin julehandel, men vi har selvfølgelig brug for, at den opbakning fortsætter, hvis vi skal overleve. For vi kan jo ikke klare os flere måneder uden indtjening, siger Jeppe Jensen.

Man kan følge med og deltage i auktioner og tombola på DNA Kolding's Facebook-side.

Jeppe Jensen holdt tøjbutikken lukket mellem jul og nytår for at holde fri og lade op til januar, for selvom DNA ikke må holde åbent, så har han planer om flere forskellige ting, som kommer til at foregå via de sociale medier. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen


Vi var virkelig positive over den opbakning, vi oplevede i foråret, og vi har også haft en rigtig fin julehandel, men vi har selvfølgelig brug for, at den opbakning fortsætter, hvis vi skal overleve. For vi kan jo ikke klare os flere måneder uden indtjening.

Jeppe Jensen, DNA


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce