Annonce
Ugeavisen Kolding

Veninder blev inspireret af nedlukningen og startede egen virksomhed: Nu vil de være førende i Skandinavien

Tatiana Christensen er i færd med at pakke en af de gavebokse, som man fra næste uge kan købe i hende og veninden Katrine Nygaard Buhls webshop. Tatiana og hendes mand har måttet flytte soveværelset til et mindre rum for at få plads til det store lager af produkter til gaveæskerne. "Så jeg håber, at vi kan finde et større sted på et tidspunkt," siger hun. Foto: Steffen Nielsen
I uge 12 lancerer de to veninder Tatiana Nyborg Christensen og Katrine Nygaard Buhl deres fælles virksomhed &Box Studio, hvor de tilbyder personlige gaveæsker med blandt andet en række lokale varer.

Kolding: Da Tatiana Nyborg Christensen fødte sidste forår, blev hun overdænget med blomsterbuketter. Coronanedlukningen betød nemlig, at folk ikke kunne komme forbi og sige tillykke, og derfor valgte mange i stedet at sende blomster.

- Og jeg elsker blomster, men der var godt nok mange, som skulle passes, mens jeg gik rundt med min nyfødte, smiler hun.

Oplevelsen såede det første frø til det, som nu er blevet til virksomheden &Box Studio, som Tatiana Nyborg Christensen har startet sammen med veninden Katrine Nygaard Buhl.

Annonce

- Det seneste år har vi flere gange søgt efter en mulighed for at sende en personlig gave, blandt andet i forbindelse med nogle fødselsdage, som vi ikke kunne være med til, og det havde vi ret svært ved at finde. Så vi vil gerne skabe et alternativ til blomster og de traditionelle gavekurve. En personlig gave, som man selv kan sætte sammen og give på en nem måde, forklarer Tatiana.

Konceptet er ganske enkelt, at man selv kan sammensætte en gaveæske ved at vælge mellem en række forskellige skønhedsprodukter, lækkerier, stearinlys, bøger, alkohol, kaffe, øl og meget andet, som så bliver pakket i en eksklusiv gaveæske sammen med et håndskrevet kort med en personlig hilsen.

- Det er produkter, som vi selv elsker, og som vi ville blive glade for at modtage eller give, og vi gør os umage med at vælge, hvilke varer vi får ind, forklarer Tatiana, som blandt meget andet kan tilbyde produkter fra flere lokale producenter som bryggeriet Åben, kafferisteriet Nordic Coffee House og Circus Gin.

Vil være førende

Katrine og Tatiana kender hinanden gennem en fælles veninde på handelsgymnasiet IBC og blev hurtigt gode venner.

- Vi begyndte at bruge mere og mere tid sammen, og vi har altid snakket meget om det at starte noget selv, og det er et emne, der er poppet op engang imellem, siger Tatiana, som lige selv er kommet tilbage fra barsel og derfor kan koncentrere sig fuldt ud om den nye virksomhed, mens Katrine foreløbigt fortsætter sit fuldtidsjob hos virksomheden Variant i Vejle.

- Vi supplerer hinanden godt. Jeg har det her lidt mere flyvske og kreative sind, og hun er den strukturerede. Hun er Excel, og jeg er Powerpoint, kan man godt sige, griner Tatiana.

&Box Studio

Bag det nye gavekoncept &Box Studio står 30-årige Tatiana Nyborg Christensen og 29-årige Katrine Nygaard Buhl.

De bor begge i Kolding og har begge studeret på IBC og SDU.

Katrine arbejder til daglig i Vejle hos virksomheden Variant, som hendes familie har startet op.

Tatiana har lige afsluttet barsel og har tidligere blandt andet arbejdet med marketing hos Bianco.

Se mere på www.andboxstudio.com.

Veninderne har brugt de seneste måneder på at finde de helt rigtige produkter til gaveæskerne og fylde lageret godt op, og så har de arbejdet hårdt på at få produceret den helt rigtige æske til konceptet. Derfor har de allerede nu investeret en del i iværksættereventyret.

- Vi har smidt en del penge i det allerede, men vi tror rigtig meget på vores idé, understreger Tatiana.

Ambitionerne for de to nyslåede iværksættere er da også store. Konceptet bliver lanceret i den kommende uge, og med tiden skulle &Box Studio gerne vokse sig så stort, at det også kan eksporteres til udlandet.

- Til at starte med er vi kun i Danmark, men med tiden vil vi gerne være det førende sted at købe gaver i Skandinavien, fastslår Tatiana.

Katrine Nygaard Buhl og Tatiana Christensen mødte hinanden gennem en fælles veninde på IBC. De har i flere år snakket om at starte en virksomhed selv, og nu kaster de sig altså ud i det. Privatfoto


Det er produkter, som vi selv elsker, og som vi ville blive glade for at modtage eller give.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Ugeavisen Kolding

Vi og ikke dem og os

Annonce