Han er tidligere kok på flere Michelin-restauranter og udlært fra Hotel Koldingfjord: I dag leger Mikael med ingredienser på egen restaurant
Mikael Madsen kalder sig selv for en arbejdshest, der får masser af ideer til maden, når han blandt andet går på svampejagt eller er ude og klappe landmandens lam. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Avisen sætter i en artikelserie spot på en række af Koldings køkkenchefer for at snakke med dem om mad og passion. I denne uge er det Mikael Madsen, som er ejer af Den Hvide Hest i Søndergade.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh raf@jfm.dk
Annonce
Mikael Madsen kalder sig selv for en arbejdshest, der får masser af ideer til maden, når han blandt andet går på svampejagt eller er ude og klappe landmandens lam. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Mikael Madsen har kokkeerfaring fra mange forskellige steder, og han har haft Den Hvide Hest i Søndergade i godt og vel to og et halvt år. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Mikael og personalet i køkkenet går meget op i, at der skal leges med ingredienser, og resultatet heraf kan eksempelvis være denne tre-farvede is med smage af henholdsvis foie gras, bær og trøffel - og dertil sprødt løg, rensdyrlav og frisk trøffel. Foto: René Aunsbjerg Fogh