Annonce
- En kok arbejder jo ude bagved, og jeg ville gerne have med mennesker at gøre i mit arbejde, så jeg gik i gang med at uddanne mig til tjener her på Tyrstrup Kro, siger Mette Hamann. Foto: Søren Gylling
Ugeavisen Kolding

Mette er en sjældenhed i branchen: Hun startede som kok, men uddannede sig senere som tjener på lokal kro

Det er lidt af et særsyn at fejre 25 års jubilæum, når man arbejder i restaurationsbranchen. Men det kan Mette Hamann, der siden 1999 har haft sin gang på Tyrstrup Kro i Christiansfeld. Her begyndte hun som tjenerelev, og i dag har hun hovedansvaret for kroens reception.
Annonce

Ugeavisen Kolding

Yogastudio har stor succes og udvider derfor med mere plads

Annonce
Ugeavisen Kolding

Verdenskendt virksomhed har åbnet dens tredje fysiske butik midt i Koldings gågade

Annonce
Ugeavisen Kolding

Flytter efter kun to måneder: Event-sted får til huse på gammel slægtsgård

Annonce

Annonce
Forsiden netop nu

Her får du en guide til anderledes ude-oplevelser i Kolding i efteråret

Ugeavisen Kolding

Inden julepynten hænges op: Helt særlig udsmykning finder vej til midtbyen

Ugeavisen Kolding

Golfklub tager ærefuld titel for ottende år i træk

Stort eventsted blev begæret konkurs og efterlod festival uden hjemsted: Nyt sted er nu fundet

Ugeavisen Kolding

Fra fodermester til bilplejeekspert: Sergiy har åbnet egen virksomhed hjemme hos sig selv

Annonce

Ugeavisen Kolding

Nyt fint åsted på vej: Her kommer den næste lille natur-oase

Ugeavisen Kolding

Klumme: Sammen om

Ugeavisen Kolding

Den er danskejet og producerer alle varer fra bunden: Bolig-virksomhed er flyttet ind i storcentret

Over 400.000 følger hans madanmeldelser: Nu har han været i byen for at kåre den bedste pizzaslice

Mortens private note om en god flæskesteg blev til en million visninger og 49 anmeldelser

Blomsterbutik skifter drivhus ud med nyt lejemål: Er flyttet ind hos møbelbutik

Er kantareller for dyre i supermarkederne? Her bør du starte din egen svampejagt i Kolding

Annonce