Annonce
Melfar Posten

Fire lokale butikker på catwalken: Torsdag kan du komme med til Byens Bedste Modeshow

Anders Baagland er citymanager i Middelfart Handel, der i samarbejde med Melfar Posten og Middelfart Sparekasse afholder "Byens Bedste Modeshow" torsdag. Arkivfoto: Sofia Søborg Flittner-Nielsen
Der er både mode, konkurrencer og gode tilbud på programmet, når "Byens Bedste Modeshow" løber af stablen torsdag aften. Arrangementet sendes live på fyens.dk.

Middelfart: Torsdag den 20. maj afholder Middelfart Handel i samarbejde med Melfar Posten og Middelfart Sparekasse "Byens Bedste Modeshow".

Her vil fire lokale modebutikker vise deres nyeste sortiment frem på catwalken.

- Vi rigger an, som om det er et helt almindeligt modeshow i Middelfart Sparekasse, som det er blevet afholdt før af nogle af butikkerne. Der er lys, lyd, scene og det hele, siger citymanager i Middelfart Handel Anders Baagland, der tilføjer, at corona dog har en rolle at spille.

Annonce

Modeshowet bliver nemlig uden fysiske tilskuere.

- I stedet for at der sidder nogle dernede (i Middelfart Sparekasse, red.), så sidder man derhjemme og ser med og bliver inspireret, forklarer han.

Byens Bedste Modeshow bliver sendt direkte på avisens Facebook-side "Vores Middelfart" og fyens.dk.

Selve modeshowet sendes fra klokken 19-20, men allerede fra klokken 18.30 vil blandt andre lokalredaktør for Melfar Posten og Fyens Stiftstidende i Middelfart Sofie Ejlskov Hugger sammen med Anders Baagland invitere seerne med ind i showets "greenroom" som en optakt til modeshowet.

Det er butikkerne Esmeralda, Diva, Como Shoes og Yellow Carry, der viser frem på catwalken. Samme butikker har også sponsoreret præmier til konkurrencer undervejs i arrangementet.


De (kunderne, red.) vil gerne underholdes, de vil gerne købe varer, og de vil gerne have informationer og blive klogere på denne her måde.

Anders Baagland, citymanager, Middelfart Handel


Selvom arrangementet bliver online, håber Anders Baagland, at seerne vil nyde aftenen i godt selskab. Til at sætte rammen vil der være mulighed for at bestille en hyggepakke bestående af tapas, vin og chokolade fra lokale forretninger, som kan hentes på dagen, forklarer han.

- Så vi lægger op til, at man ikke sidder alene, men at man sætter sig sammen med sine veninder og får en oplevelse ud af det, siger Anders Baagland.

Gode erfaringer baner vejen

Det er ikke første gang, at Middelfart Handel prøver kræfter med online arrangementer.

Under corona har Middelfart Handel sammen med de lokale butikker afholdt live-shopping-arrangementer på Facebook, og det er noget, der er kommet for at blive.

- Online-shopping startede som et resultat af, at kunderne ikke kunne komme i butikkerne, siger Anders Baagland og forklarer, at erfaringerne har været så gode, at Middelfart Handel har valgt at fortsætte med formatet, selv efter butikkerne er åbnet igen.

- De (kunderne, red.) vil gerne underholdes, de vil gerne købe varer, og de vil gerne have informationer og blive klogere på denne her måde, siger han om arrangementerne, der tiltrækker omkring 150-200 seere til én sending.

Modeshowet torsdag er en videreudvikling af de gode erfaringer fra live-shopping, forklarer citymanageren, der håber, at det vil have samme succes i den nye form.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Melfar Posten

Jublende restaurantejer sælger mere end 100 schnitzler om dagen på Nørre Aaby Station: - Det har været totalt overvældende

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce