Annonce
Melfar Posten

Nogle hundrede tusinde i puljen: Bak's Bakery & Deli haler olympisk samarbejde i land

- Jeg glæder mig næsten lige så meget, som de gør, siger Carsten Bak Matthiesen, der kan trække på sit kendskab til sejlsporten og sin erfaring som forretningsindehaver i samarbejdet med de to sejlere, Markus Nielsen (th) og Joakim Salskov-Iversen (tv). Foto: Bak's Bakery & Deli
Frem mod sommer-OL i Frankrig i 2024 har Bak's Bakery & Deli indgået et partnerskab med sejleren Markus Nielsen, der kommer fra Middelfart, og hans partner Joakim Salskov-Iversen, der håber at kvalificere sig i bådklassen 49'er.

Middelfart / Nørre Aaby: Om under 100 dage skydes OL i Tokyo i gang.

Men allerede nu ser mange idrætsudøvere også frem mod den næste olympiske turnering, der grundet udsættelsen af Tokyo 2020 allerede løber af stablen om tre år. Også ejer af Bak's Bakery & Deli, Carsten Bak Matthiesen, har rettet blikket mod fremtiden, hvor han øjner en mulighed for at kombinere sportspassion med forretning.

- Jeg har altid haft en drøm om at gå ind i et eller andet samarbejde med dansk sejlsport, siger bagermesteren, der selv er passioneret sejler og nu endelig kan vinge den drøm af.

Frem mod OL Frankrig i 2024 har han indgået en sponsoraftale med sejleren Markus Nielsen, der kommer fra Middelfart, og hans partner Joakim Salskov-Iversen, der håber at kvalificere sig til de olympiske lege i bådklassen 49'er.

I første omgang løber aftalen frem mod en eventuel kvalificering, men...

- Kvalificerer de sig, så fortsætter vi selvfølgelig til Frankrig. Og det ville være fantastisk.

Og han har en stor tiltro til, at sejlerduoen kan komme langt med deres hårde arbejde.

- De giver den virkelig gas, og de yder alt, hvad de kan, siger Carsten Matthiesen, der har kendt den ene af sejlerne, Markus Nielsen, siden han var et barn.

- Det sjove i det er faktisk, at da jeg i sin tid startede i Strib med Strib Bageri, så var det Markus' bedsteforældre, vi købte bagerforretningen af, fortæller han om den ene af sejlerne, som han har kendt, siden han var et barn.

- Så skal det være noget stort

At det netop skulle blive til et olympisk partnerskab var ellers lidt af en tilfældighed.

- Helt tilfældigt løb jeg ind i Thomas Jacobsen, som er chef for de danske elitesejlere, og som sidder med den her polemik med olympiske sejlere, udtagelser og opsøgning af sponsorer, siger han og uddyber, at mødet førte til en samtale om, hvordan det er svært at finde sponsorer til OL 2024, fordi mange sponsorer stadig er hængt op på OL i 2021.

- Så tog det ene ord det andet, siger han og uddyber:

- Så tænkte jeg, at hvis man skal gøre noget, så skal det være noget stort.


Kvalificerer de sig, så fortsætter vi selvfølgelig til Frankrig. Og det ville være fantastisk.

Carsten Bak Matthiesen


Derfor har han nu kastet nogle hundrede tusinde kroner ind i partnerskabet, som han også ser vil være værdifuldt for hans forretning. Både med signaturen i at kunne sætte de olympiske ringe på butikken, men også samarbejdet med de to sejlere, kan forretningen drage goder fra.

- De kan også gøre noget for mig. Lave events, kommer ud og vise sig frem i butikken og også lave god reklame for dansk sejlsport, siger han og eksemplificerer med:

- Før coronaen tog vi ud på de her livsstilsmesser, og der skal vi selvfølgelig også have sejlerdrengene med ud og sælge romkugler.

Sommer-OL 2024 løber af staben i Paris, Frankrig den. 26. juli til 11. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce