Annonce
Midtsyd

"Nederen” nedlukning: Gram-elever spreder glæde med sten

Luna fra 5. klasse har pyntet sin sten med budskaber og symboler. Og så er det ovenikøbet en snydesten. Foto: Mette Henriksen
På Gram Skole har eleverne, både derhjemme og i nødundervisningen, malet positive budskaber og symboler på sten. De skal sprede glæde rundt omkring i slotsbyen.
Annonce

GRAM: På Gram Skole er eleverne i disse dage i fuld gang med at male på sten, som skal sprede glæde og positivitet forskellige steder i byen i den triste nedlukningstid.

Og spørger man lille Lyan, der går i 1. klasse, så er hun slet ikke i tvivl om, hvad øvelsen går ud på:

- Fordi alt skal blive godt igen. Derfor.

Så kort kan det siges.

- Vi vil nemlig gerne sprede glæde. Men vi gør det også for at skabe en fællesskabsfølelse på tværs af hele skolen, uddyber Lisbeth Monica Nørgaard, der er lærer på skolen.

Glædesspredende budskaber på sten, der minder os om, at der venter noget godt efter corona. Foto: Mette Henriksen

- I en tid som denne, hvor vi her under nedlukningen sidder spredt for alle vinde, er det særligt vigtigt at have noget sammen. Og så er det da også hyggeligt, at børnene har mulighed for at spotte stenene, når de er ude at gå en tur med mor og far, tilføjer Lisbeth Monica Nørgaard, som håber på, at rigtig mange Gram-borgere vil gribe muligheden for at gå på stenskattejagt.


Verden må gerne blive normal igen. Og vi skal alle komme i skole.

Isabella og Andrea, 4. klasse


Annonce

Savner klassekammeraterne

Stenene har børnene med hjemmefra, eller også har de fundet et passende eksemplar på en corona-gåtur med familien. Og mens de sidder over deres værker, så går snakken om, hvad de mest savner under nedlukningen.

Isabella og Andrea (th.) går i samme klasse og nyder hinandens selskab under nødundervisningen i skolen. Men de savner de andre børn fra årgangen. Foto: Mette Henriksen

- Jeg savner mine klassekammerater og mit mini-mix-hold, fortæller Isabella, mens Andrea tilføjer:

- Det gør jeg også. Og min oldemor, for hun er nemlig ret gammel og meget syg.

- Jeg savner at gå til fodbold, siger Victoria, der er ved at lægge sidste hånd på sit værk.

Pigerne, der er del af skolens nødundervisningshold, kan dog hurtige blive enige om, hvad de trods alt savner allermest.

- Verden må gerne blive normal igen. Og vi skal alle komme i skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Vanila-manden på skafottet

Annonce