Annoncørbetalt indhold

Benyt din dørtelefon via en app og få større sikkerhed i virksomheden

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af kajlarsen.dk

De traditionelle dørtelefoner fungerer ved at trække ledninger fra selve anlægget til modtagerstationen. Denne metode er ikke kun mere besværlig at sætte op; det er faktisk også dyrere.

Der findes nemlig et smart alternativ; et dørtelefonanlæg, som arbejder trådløst via Cloud til din smartphone eller tablet. Dette giver dig mulighed for at servicere og overvåge din virksomhed samt åbne døren op for besøgende, selvom du ikke fysisk er til stede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ekstra tryghed

Det er altid en god ide at have en dørtelefon i din bolig, virksomhed eller institution. I stedet for at gå hen til døren for at se hvem der banker på, kan du tjekke det fra din telefon, før du åbner. Det giver dig en større tryghed og sikkerhed i tilfælde af, at der står en ubuden gæst og vil ind.

Når dørtelefonanlægget arbejder sammen med en app på din telefon, behøver du heller ikke tale gennem dørtelefonen for at finde ud af, hvem det står derude, du kan altid se besøgende live via video.

Moderne dørtelefonanlæg

Kaj Larsen Communication A/S er eksperter i højtekniske og moderne dørtelefonanlæg. Med mange års erfaring inden for branchen har de altid fingeren på pulsen med de nyeste løsninger inden for dørtelefoni.

Deres fornemmeste opgave er at give dig større sikkerhed og mere komfort både i og uden for virksomheden med et praktisk dørtelefonanlæg. Det kan klart betale sig at investere i ét af deres moderne dørtelefonanlæg.

Jo wi-fi teknologi

Ét af de mest populære dørtelefonanlæg fra Kaj Larsen Communication A/S er deres smarte Jo Wi-Fi serie. Serien tillader dig at tilknytte din dørtelefon til en app på din smartphone eller tablet. Med dette anlæg har du både den fysiske svarstation for besvarelse af et dør-opkald, eller du kan benytte din mobilenhed hvor som helst til besvarelse af dørkald.

Jo Wi-Fi anlægget har en SD-kortholder, som optager både video og lyd. Derudover kan anlægget arbejde sammen med helt op til 8 mobilenheder, så de mest oplagte medarbejdere i virksomheden eller hele familien, kan tilgå dørtelefonanlægget.

Hvilket dørtelefonanlæg skal man vælge? 

Prisklasserne på de forskellige dørtelefonanlæg varierer meget. Du kan sagtens slippe med få tusinde kroner, men så får du ikke glæde af de mange smarte ekstrafunktioner. Overvej dine behov og dit budget, før du køber. Selvom et højteknisk telefonanlæg er smart, så skal du ikke betale for funktioner, som du ikke behøver.

Hvis du gerne vil vide mere om dine forskellige muligheder, kan du få et uforpligtende tilbud på et smart dørtelefonanlæg hos Kaj Larsen Communication A/S.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Dygtige erhvervsfolk blev hædret: Vinderne fandt tandpastasmilene frem

Odder Avis

Oldtidens Egypten - Forskningens Døgn

Odder Avis

Søndagsmatiné i Biffen

Odder Avis

Pouls bogstavmaleri bliver malet op igen

Odder Avis

Bare rolig: Du kan ikke blive valgt på orienteringsmødet

Odder Avis

Tag med på kratluskertur i det vestlige Odder

Odder Avis

Trivselspanelet - Angst

Odder Avis

29-årig formand fra Odder er blevet hædret af Dansk Firmaidræt

Odder Avis

Klumme: Ungdommen nu om stunder…

Odder Avis

Ny fond skal redde historiske bygninger: Anne fra Randlev er medstifter

Odder Avis

Kulturklub er genoplivet: De første navne er på plads

Odder Avis

Nu skal 'soldaterne' væk: Altaner på fredet bygning skal fjernes

Annonce