Annonce
Randers Onsdag

Buchs udvider med opkøb af lokal 'konkulega'

Hvid Grafisk Garage bliver nu en del af Buchs. Her ses fra venstre Lars Hvid, Thomas Søby og Henrik Olesen. De to sidstnævnte er henholdsvis kontaktdirektør og administrerende direktør i Buchs A/S. Pressebillede
Reklamebureauet Buchs A/S har overtaget Hvid Grafiske, hvis grundlægger og ejer Lars Hvid følger med og bliver ansat hos køberen. De to virksomheder har et mangeårigt samarbejde bag sig.

Randers: Reklamebureauet Buchs A/S har netop købt Hvid Grafisk, hvis maskiner nu flyttes fra den hidtidige adresse i Mediehuset i Niels Brocks Gade til Kertemindevej i Vorup, hvor Buchs residerer.

Lars Hvid, grundlægger og ejer af Hvid Grafisk, flytter med og bliver ansat hos Buchs, hvor han fremover vil servicere sine nuværende kunder og udvikle løsninger i samarbejde med disse.

Det fremtidige samarbejde tegner godt, idet Buchs på ingen måde har "købt katten i sækken", men ved, hvad de får.

Annonce

- Vi har jo arbejdet sammen i flere år og deler også flere kunder, som vi har betjent med hver vores kompetencer, siger administrerende direktør i Buchs Henrik Olesen, som videre glæder sig over sammen med Hvid Grafisk at få flere lokale virksomheder i kundekartoteket.

Lars' vildskab

- Vi har selv først og fremmest kigget ud i landet i vores jagt på nye kunder, hvilket har givet plads til Lars for at kapre de lokale, siger Thomas Søby, som afslører, at han ikke mindst ser frem til, at Buchs fremover kan høste frugterne af, hvad han kalder Lars Hvids "vildskab".


Vi har jo arbejdet sammen i flere år og deler også flere kunder, som vi har betjent med hver vores kompetencer.

Henrik Olesen, administrerende direktør hos Buchs


- Lars er vildt god til at få gode og skæve ideer, siger han.

Buchs beskæftiger i dag i alt 90 medarbejdere fordelt med 25 i Randers, 20 i Silkeborg og 45 i Vietnam.

Senest har den randrusianske kommunikationsvirksomhed indgået en større aftale med den svenske del af Aller-koncernen om produktion af ugeblade og magasiner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce