Annonce
Randers Onsdag

Guldmøller Outlet er klar til åbning i Brødregade

I Guldmøller Outlet i Brødregade sælges primært smykker i sterlingsølv samt gaveartikler som eksempelvis dåbsgaver og i denne tid julepynt, De to indehavere af Guldmøller Outlet Christian Hjøringgaard (tv) og Peter Møller. Foto: Frank Pedersen
Ny guldsmedebutik sælger nye varer fra smykke-producenters overskudsproduktion.
Annonce

Randers: Med lidt coronarelateret forsinkelse er Guldmøller Outlet nu klar til at åbne i Brødregade. Det sker torsdag 26. november.

I butikken vil man hovedsagelig kunne købe smykker i 925 sterlingsølv samt dåbsartikler og i denne tid julepynt. Derudover tilbyder butikken også batteriskift i ure samt at lave hul i øret.

- De varer vi fører er helt almindelige guldsmedevarer, bare væsentlige billigere, hvor kunderne vil kunne opnå en besparelse på 50-80 procent, siger Christian Hjøringgaard, der er medindehaver af Guldmøller Outlet.

- Den store besparelse skyldes, at de varer vi sælger er fra smykke-producenternes overproduktion. Så selv om vi er en outlet-butik, er der tale om helt nye vare. Det er ikke varer fra konkursboer og den slags, supplerer Peter Møller, der er den anden indehaver af butikken.

Om årsagen til at butikken hedder Guldmøller, selv om hovedparten af smykkerne er lavet af sterlingsølv, siger Peter Møller:

- Det lyder simpelthen bedre end Sølvmøller og vi har da også nogle smykker, der er forgyldte.

Annonce

Erfarne indehavere

De to indehavere er begge velbevandrede indenfor guldsmedebranchen. Peter Møller har i forvejen almindelige guldsmedebutikker i Hobro og Hjørring, som han har overtaget fra sin far. Og Christian Hjøringgaard er udlært i en urmagerbutik.

Butikken i Randers er den tredje, de åbner i fællesskab. Den første var i juni i år i Hobro, herefter fulgte en i Hjørring og sideløbende med Randers-butikken, åbner de en i Aalborg.

- Men det stopper ikke med de fire butikker. Vi har en klar mission om at åbne en hel del i flere byer, siger Christian Hjøringgaard, der tilføjer, at Guldmøller Outlet er medlem af Dansk Guldsmede Forening.

- Det betyder, at man kan bytte varer, der er købt hos os, i alle foreningens medlemsbutikker rundt om i landet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Det meste handler om vin

Randers Onsdag

Et møde mellem himmel og jord

Annonce