Annonce
Randers Onsdag

Ny synshal åbnet i Randers

En gammel drengedrøm er gået i opfyldelse for Daniel Birk Nielsen, som for nylig kunne servicere de første kunder i synshallen. Foto fra Facebook
Daniel Birk Nielsen har åbnet sin synshal, Danske Bilsyn i Randers.

RANDERS: Mandag i sidste uge tog Daniel Birk Nielsen mod sine første kunder i sin nye synshal, Dansk Bilsyn, på Holger Danskes Vej.

- Det er en gammel drengedrøm for mig at være selvstændig, så da muligheden bød sig, slog jeg til. Jeg har i mange år synet biler hos B.J. Bilsyn Ørsted, så det var oplagt at åbne min egen bilsynshal, siger han.

Også selv om det ikke er oplagt, at Randers skriger på bilsyns-kapacitet.

Annonce

- Der er i forvejen fem steder i byen, hvor du kan få sin bil synet, men jeg tror på, at jeg nok skal finde mig en plads i markedet, fastslår Daniel Birk Nielsen.

Fortrøstningsfuld

Han åbner sin nye synshal uden at have et fast kundegrundlag, men han er alligevel fortrøstningsfuld i forhold til sin nye forretning.

- Jeg har været rundt og kontakte en del mekanikere i Randers, så jeg har faktisk nogle kunder fra første dag, fortæller Daniel Birk Nielsen.

Han kan samtidig glæde sig over at have fået stablet sin virksomhed på benene uden at skulle låne svimlende summer:

- Jeg har haft mulighed for at leje både lokaler og det mest nødvendige udstyr, så jeg er sluppet for voldsomme investeringer, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Nyt liv i grillen på Viborgvej: Musses Madhjørne sælger både friturestegte fritter og keto-burgere

Randers Onsdag

Populær børnetøjsforretning lukker i Randers: Nu vil ejeren satse alt på netbutikken

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce