Annonce
Randers Onsdag

Pedersen & Nielsen Automobilforretning udvider i Randers og Auning

"Vi glæder os over, at alle medarbejdere kan flytte med over. Det betyder noget for hver enkelt af dem og for os som virksomhed, fordi vi er med til at sikre gode, lokale arbejdspladser", siger Jesper Brix, direktør i Pedersen & Nielsen Automobilforretning, efter overtagelse af Houlberg & Wittrup. PR-foto
1. juni overtog Pedersen & Nielsen Automobilforretning Houlberg & Wittrup. I forbindelse med købet udvider Pedersen & Nielsen sortimentet med mærkerne Mazda og Suzuki.

Randers/Auning: Indehaver af bilforhandlerforretningen Houlberg & Wittrup, Jesper Møller, har solgt afdelingerne i Randers og Auning til Pedersen & Nielsen Automobilforretning, der i forbindelse med købet udvider sortimentet med mærkerne Mazda og Suzuki og dermed kommer op på at være forhandler af syv bilmærker.

Jesper Møller begrunder ønsket om at sælge forretningen med, at bygningerne på Ørneborgvej er eksproprieret af Randers Kommune.

- Vores ønske er at have et bredt sortiment, uanset om man har brug for en lille eller større bil. Uanset om det skal være benzin, diesel, el eller hybrid. De to nye mærker passer her rigtig godt sammen med de øvrige mærker i vores sortiment, siger Jesper Brix, direktør hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning.

Annonce

Nye forretninger – samme kundepleje

Pedersen & Nielsen Automobilforretning vil fortsætte med at drive afdelingerne på Ørneborgvej 24 i Randers og på Industrivej i Auning. På grund af ekspropriationen flytter Randers-afdelingen dog til Aarhusvej - formodentlig inden for et år.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning har overtaget Houlberg & Wittrups afdelinger i Auning og Randers. Afdelingen på Ørneborgvej i Randers bliver dog lagt sammen med Pedersen & Nielsen på Aarhusvej (foto) . PR-foto

I forbindelse med overdragelsen er det vigtigt for både Jesper Brix og Jesper Møller, at alle medarbejdere fra Houlberg & Wittrup fortsætter hos Pedersen & Nielsen.

- Det er naturligvis vigtigt, at alle medarbejdere beholder deres job. Det er på grund af dem, at Houlberg & Wittrup er blevet til den forretning, som jeg ønskede, siger den nu tidligere indehaver af Houlberg & Wittrup.

– Vi glæder os over, at alle medarbejdere kan flytte med over. Det betyder noget for hver enkelt af dem og for os som virksomhed, fordi vi er med til at sikre gode, lokale arbejdspladser, siger Jesper Brix.

Han understreger desuden, at Houlberg & Wittrup har været en meget veldrevet forretning, hvor medarbejderne er kendt for deres gode kundepleje. En værdi, der er helt i tråd med holdningen og hverdagen hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning, hvor man ved, at det er medarbejderne, der gør forskellen.

- For vores kunder betyder det, at de møder nye engagerede medarbejdere, der yder den samme grundige rådgivning og service, som de er vant til, siger Jesper Brix, som glæder sig over at kunne byde både tidligere Houlberg & Wittrup-medarbejdere og kunder velkommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Tegn på at du kan have rotter

Annonce