Annonce
Ugeavisen Ribe

Ejendrøm satser nu også på Esbjerg

Et retro teaktræs-sofabord ved den bløde sofagruppe byder kunder, gæster og personale velkommen foran bagvæggen med Ejendrøms velkendte logo. Foto: Kirsten Enevoldsen
Vi er ét mæglerfirma, men beliggende på to adresser i kommunen, fastslår ejendomsmægler Jacob Nielsen.
Annonce

Esbjerg: Normalt er det storebror, der indtager lillebror. I historien her er det lige modsat. Her gafler lillebror sig ind på storebror.

Det handler om det brammingensiske ejdomsmæglerfirma, Ejendrøm, som netop har åbnet en tvillingebutik i Esbjerg. De nyrenoverede lokaler på hjørnet af Strandbygade og Finlandsgade er næsten færdig-indrettede, og de to unge mæglere, trainee Alexander Oxholm Skærbæk, 21 år og fra Bramming, og 25-årige Christian Hahn Jensen fra Tjæreborg.

I juli tiltræder så yderligere en medarbejder i Esbjerg; nemlig Mikkel Madsbjerg, 22 år, der bor i Bramming. Han skal stå for Ejendrøms video- og markedsføring og har fået sin egen lille afdeling i lokalerne i Esbjerg: Ejendrøms Studio. Det bliver ligeledes ham, der skal sørge for, at Ejendrøm er helt oppe på beat’et på Facebook og Instagram.

-Du kan godt kalde os tvillinger, men Bramming- og Esbjerg-afdelingerne er fuldt integrerede med samme koncept og tilgang, understreger ejeren, Jacob Nielsen, 29 år, der faktisk er ældstemanden blandt mæglerne.

Til juli tiltræder så August Borgen som ny trainee i Bramming. Han er 19 år og fra Gørding.

Til at holde styr på ”drengene” er det stadig Susanne Larsen fra Årre, der holder skansen fra skrivebordet i Bramming, og det er Jacobs kone, Anne Louise, der langt hen ad vejen har stået for indretningen i Esbjerg.

Annonce

Markedet boomer

De moderne, åbne og lyse lokaler er holdt i et rustikt look - tilføjet enkelte retro-møbler og store grønne planter. Et par mindre lokaler er indrettet som samtale-lokaler. Det er her, de lidt tungere samtaler med kunderne foregår, når der skal indgås en handel.

Og apropos handel, så klager Ejendrøm-personalet ikke. Markedet ”boomer fuldstændig igen”:

-Lige efter corona-nedlukningen stod markedet bumstille. Telefonerne var tavse et par uger, men så vendte det, og maj har været den bedste måned i Ejendrøms levetid, siger Jacob, der driver firmaet uafhængigt af kæder og selvstændigt i forhold til både banker og forsikringsselskaber:

-Og det har vi ingen planer om at ændre på.

Geografisk har Ejendrøm hele gl. Bramming Kommune som kerne-område. Med den nye afdeling i Esbjerg lukkes så også stadig flere handeler i den gamle Esbjerg Kommune, og op langs Vestkysten er Ejendrøm ved at vinde pænt indpas i sommerhusområderne.

Stadig er det dog det helt klassiske parcelhus med have, der er mest efterspørgsel på, selv om fritidsboligerne har haft god vind i sejlene her i corona-tiden.

-Jeg fornemmer også en markant stigende interesse for det, der betegnes outdoor life. Altså familiehuset med god plads omkring sig – og gerne i en hyggelig landsby, siger Jacob og efterlyser flere ”emner”, som det hedder i mægler-jargon:

-Faktisk kan vi godt bruge flere helt almindelige huse i vores salgs-kartotek.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce