Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kaffeglade tidligere kolleger trækker Als Risteri ind i Borgen

Peter Schmidt (t.v.) og Tage Fink kender hinanden fra tidligere job, men er nu gået sammen om Als Risteri ved siden af deres almindelige arbejde. Foto: Henrik Rath
Der er stadig ikke frisk kaffe hos Als Risteri, men to tidligere kolleger har begge en lidenskab for den varme drik og overtaget risteriet i Brogade for at flytte ind i Borgen.

Sønderborg: Både corona og manglende indretning gør, at der stadig ikke er meget kaffe at finde hos Als Risteri, som er på vej til at etablere sig i Borgen.

For to år siden blev det åbnet af islandske Sigrun Asgeirsdottir, som egentlig har en baggrund som jurist og bor i byen med sin familie. Men hun har netop solgt det.

Det er to bekendte og tidligere kolleger, som nu overtaget risteriet og valgt at flytte det til Borgen Shopping ved siden af caféen Kaffeti' på første niveau.

- Jeg så, at Sigrun ville sælge og tænke, at det kunne være spændende at investere i, siger Tage Fink, som er selvstændig projektleder inden for ingeniørbranchen. Han kender Peter Schmidt fra en fælles fortid hos virksomheden Valmont nær Rødekro.

- Vi har lavet en aftale med Sigrun om, at hun kommer og sætter os mere ind i kafferistning, men både Peter og jeg elsker en god kop kaffe og synes, at det ville være synd og skam, hvis kafferisteriet forsvandt, tilføjer Tage Fink.

Annonce

Udstilling med salg

Det er meningen, at lokalet i Borgen indrettes som udstilling med tilhørende risteri, hvor der så er salg og smagsprøver.


Jeg så, at Sigrun ville sælge og tænke, at det kunne være spændende at investere i. Det ville være synd og skam, hvis kafferisteriet forsvandt.

Tage Fink


- Vores koncept vil være at tilbyde frisk kaffe fra både Syd- og Mellemamerika, Asien og Afrika. Vi regner ikke med at kunne åbne her før omkring påske, men vi vil have salg på vores hjemmeside alsristeri.dk med udbringning i 6400-området, siger Peter Schmidt om initiativet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce