Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Salget svigtede: Sushi-restaurant er lukket

SushiMania på Jernbanegade åbnede ved årsskiftet 2018/19. Arkivfoto: Henrik Rath
Sønderborg er blevet en sushi-restaurant fattigere, idet SushiMania er lukket.
Annonce

Sønderborg: SushiMania på Jernbanegade 26 har været lukket siden corona-krisen ramte Danmark midt i marts, og sådan bliver det ved med.

- Vi har lukket forretningen. Salget er ikke gået, som håbet, siger indehaver Sheriff Maati, som også har været udfordret af, at han bor i Herning.

- Det har været for langt at køre. Jeg vil dog gerne en dag åbne noget igen i Sønderborg på en anden adresse, men ikke lige nu, siger han.

Butikslokalet, der har 18 siddepladser og åbent køkken, er nu sat til udlejning. Inden sushirestauranten rykkede ind husede adressen børnetøjsforretningen Betweens.

Annonce

Stadig fire tilbage

Forretningen i Sønderborg var Sheriff Maati femte SushiMania, da den åbnede den omkring årsskiftet 2018/19. Han driver også to i Herning, en i Holbæk og en i Holstebro.

SushiMania-kæden har eksisteret siden 2009 og har i dag 26 forretninger fordelt over det meste af Danmark. Efter lukningen er Sønderborg nede på at have fire sushirestauranter.


Det har været for langt at køre. Jeg vil dog gerne en dag åbne noget igen i Sønderborg på en anden adresse, men ikke lige nu.

Sheriff Maati, indehaver


Det er Rainbow Sushi i Jernbanegade 42, Niso Sushi i St. Rådhusgade, Oyisi Running Sushi and Wok i Perlegade, hvor der tidligere var Løve Apotek samt Sushi & More i Borgen.

Danmarks første sushi-bar åbnede i 1986 og lå i København. Først fra midten af 1990'erne blev sushi rigtig populært i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce