Annonce
Ugeavisen Grindsted

60 års fødselsdag i Den Jyske Sparekasse i Grindsted

Karsten Westergaard Hansen. PR-foto: Den Jyske Sparekasse
Annonce

Grindsted: Tirsdag den 22. september kan Karsten Westergaard Hansen, kunderådgiver i Den Jyske Sparekasse i Grindsted, fejre 60 års fødselsdag.

Han startede som elev i Grindsted Sparekasse, som det hed dengang, og blev som færdiguddannet kunderådgiver fastansat i Grindsted-filialen, hvor han har arbejdet gennem alle årene – kun afbrudt af to kortvarige afløserjobs i Sdr. Omme-filialen i 1985 og 1990.

Fagligt er det primært boligfinansiering, der har været Karstens interesseområde. Derudover har han i over 17 år været tillidsmand i sparekassen, heraf 10 år som fællestillidsmand, og siden 2008 medlem af sparekassens bestyrelse.

Privat bor Karsten i Grindsted, men turen går jævnligt til Rømø, hvor han har et fritidshus.

Badminton har altid været Karstens store interesse og optaget en stor del af hans fritid. Blandt andet har han været medlem af bestyrelsen i Grindsted Badmintonklub siden 1982 – både som kasserer og formand – og i dag er han næstformand.

Også på landsplan gør Karsten et stort stykke arbejde inden for badminton. Siden 2002 har han været ungdomsformand i Badminton Midtjylland, og i Badminton Danmark er han medlem af hovedbestyrelsen. Derudover er han medlem af bestyrelsen i Magion, som er idræts- og kulturcentret i Grindsted.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce