Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ny direktør hos KA Interiør

René Heisselberg Pedersen bliver ny direktør hos KA Interiør i Grindsted. PR Foto
René Heisselberg Pedersen bliver ny direktør hos KA Interiør i Grindsted, som er Nordens største private producent af skydedørsskabe.
Annonce

Grindsted: Det er en erfaren herre, der nu sætter sig i direktørstolen hos KA Interiør i Grindsted.

Det er 57-årige René Heisselberg Pedersen, der kommer med solid erfaring i rygsækken fra blandt andet ST Skoleinventar og SIS International.

KA Interiør er specialist i skydedørsskabe og har i dag 100 medarbejdere samt kunder i hele Nordeuropa. Alle virksomhedens produkter er bestilt på individuelle mål, tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker til design og indretning.

- René Heisselberg Pedersen har viden og erfaring fra blandt andet møbelbranchen, som kan sikre, at KA Interiør fortsætter det vækstspor, som er lagt ud. Vi er i en tid, hvor der er et stort potentiale for at øge salget til kunder i hele Europa. Det handler om et opgør med brug og smid væk-kulturen, hvor mange ønsker sig garderobeløsninger og skabe i høj kvalitet, som passer ind deres bolig. Det er netop KA Interiørs kernekompetence, siger Elmar Duffner fra Vivonio Furniture Group, som ejer KA Interiør i en pressemeddelelse.

Annonce

110.000 skabe om året

René Heisselberg Pedersen ser frem til at begynde i sit nye job.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at blive en del af KA Interiør og bidrage til at opfylde kundernes behov for innovative skabs- og skydedørsløsninger. KA Interiørs dygtige medarbejdere i Grindsted kan ved hjælp af moderne teknologi og stolt håndværk producere 110.000 skydedørsløsninger om året. Alle skabe er samlet i hånden, og det har været et kvalitetstegn, siden det første skab blev produceret for 30 år siden. Det er en fantastisk historie om stolt håndværk og her er masser af potentiale til yderligere vækst, mener René Heisselberg Pedersen.

KA Interiør

KA Interiør er grundlagt af Kurt Armose i 1991 som en håndværksvirksomhed inden for produktion af skydedørsskabe. KA er gået fra at være en lille virksomhed med kunder i Danmark til at være en større virksomhed med ca. 100 medarbejdere og kunder i hele Nordeuropa.

KA er i dag Nordens største private label producent af skydedørsskabe til køkken- og møbelbranchen samt byggemarkeder.

Ny teknologi betyder, at KA har markedets korteste leveringstid på et skræddersyet skydedørsskab.

KA er ordreproducerende, og alle virksomhedens produkter er unikke og bestilt på individuelle mål, tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker til design og indretning. Hvert enkelt skab bliver bliver samlet i hånden.

På koncernplan er der et tæt samarbejde mellem KA Interiør og søsterselskabet Noteborn i Holland, som også producerer skabe. Med henblik på at høste synergi på tværs af selskaberne er salgsdirektøren gennem en årrække, Kristian Bonde, udnævnt til kommerciel direktør for begge selskaber og i Vivonio Schranksysteme.

Privat bor René Heisselberg Pedersen i Andkær ved Vejle, er gift og han har to voksne døtre.


Jeg glæder mig rigtigt meget til at blive en del af KA Interiør og bidrage til at opfylde kundernes behov for innovative skabs- og skydedørsløsninger.

René Heisselberg Pedersen, ny direktør i KA Interiør
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce