Annonce
Ugeavisen Grindsted

Ny formand for Red Barnets lokalforening

Fra den virtuelle generalforsamling i Red Barnets lokalforening i Billund Kommune. Privatfoto

Billund Kommune: I Red Barnets lokalforening i Billund Kommune blev der den 25. januar holdt virtuel generalforsamling, hvor 11 deltagere fandt frem via den anderledes digitale vej. Formand Niels Peter Pedersen ønskede ikke genvalg, og indstillede sammen med den øvrige bestyrelse Lise Rask til ny formand, hvilket blev godkendt af en enig deltagerkreds på generalforsamlingen.

Der var mange roser til Niels Peter Pedersen, der igennem de sidste syv år som formand, har gjort et kæmpestort arbejde for at drive og udvikle lokalforeningen sammen med den øvrige bestyrelse. Niels Peter Pedersen stiller sig dog fortsat til rådighed som frivillig i lokalforeningen.

Den øvrige bestyrelse modtog genvalg.

Efter generalforsamlingen ser bestyrelsen således ud: Arne Lade, kasserer, Vibeke Norup, leder af familieklubben, Anny Pedersen, lejr-leder og sekretær, John Ullerup-Hansen, leder af Plads-til-alle og næstformand, samt Lise Rask, formand.

- Vi ser frem til endnu et spændende og lærerigt år sammen med vores dejlige børn og familier og alle vores hjælpsomme frivillige, lyder det fra den nye formand.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce