Annonce
Ugeavisen Grindsted

Nygård Ismejeri er i finalen om fin pris

Familien Dahl i Krogager har produceret is siden 2017 på gården på Tingvejen. Nu har Nygård Ismejeri muligheden for at blive Årets Lokalproducent, som er en kåring, som internetportalen goforlocal står bag - for andet år i streg. Privatfoto
Med flere hundrede stemmer fra tilfredse kunder har Nygård Ismejeri i Krogager sikret sig en plads i finalen som Årets Lokalproducent til goforlocal-prisen.
Annonce

Krogager: Familien Dahl hos Nygård Ismejeri i Krogager kan meget vel gå hen og blive "Årets Lokalprocent".

For med flere hundrede stemmer fra tilfredse kunder er familien Dahl kommet i finalen i internetportalen "goforlocal" kåring af Danmarks bedste gårdbutikker og lokale producenter, der gennemføres for andet år i streg.

Hen over sommeren har de danske forbrugere haft mulighed for at stemme på deres favorit blandt mere end 500 gårdbutikker og lokalproducenter over hele landet. De flere tusinde stemmer er nu talt sammen, og goforlocal har offentliggjort de nominerede i en pressemeddelelse.

I finalen til prisen som Årets Lokalproducent er Nygård Ismejeri & Gårdbutik oppe imod Ullemose Frugt fra Oure på Fyn og sidste års vinder, Ømosebær fra Kjellerup i Vestjylland.

Familien Dahl på Tingvejen 304 i Krogager har siden april 2017 har drevet Nygård Ismejeri og gårdbutik, hvor de sælger hjemmelavet is under navnet Bondegårdsis.

Sidste år blev goforlocal-priserne uddelt ved et show i Vejle. I år har goforlocal dog set sig nødsaget til at aflyse det fysiske awardshow på grund af corona-situationen.

Vinderne i de to kategorier kåres i løbet af efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce