Annonce
Det er ikke nok for iværksætter Jens Helt at stå hjemme i sit eget køkken på Langeland og nørde mad med tang. Fødevareprodukterne skal også ud at gøre en forskel og være en del af fremtidens middagsbord. Foto: Trine Grauholm
Ugeavisen Øboen

Fremtidens fødevarer har Havsmag: Skal finde forretningen i tangskoven af idéer

Jens Helt har altid nørdet mad fra naturen, men det er ikke nok for den idérige iværksætter at gøre det i privat regi. Opfindelserne skal ud at gøre en forskel blandt fremtidens fødevarer. - Jeg har nogle gode bud på, hvad vi skal spise i fremtiden, så man samtidig kan se de unge mennesker i øjnene, når vi snakker om, at kloden er ved at gå under, siger han.
Annonce

Ugeavisen Øboen

Nyt fra Bio Langeland: En rørende fortælling om venskab og afsked i The Room Next Door

Annonce
Ugeavisen Øboen

Sang skaber fællesskab mellem unge og ældre på plejehjem

Annonce
Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Annonce

Annonce
Forsiden netop nu

Guidet Fælleslæsning

Ugeavisen Øboen

Håndarbejde Borgernes Hus

Ugeavisen Øboen

Nisser her, der og overaltLangeland Bibliotek

Guidet Fælleslæsning

Ugeavisen Øboen

Cykelturen går til Tranekær

Annonce

Ugeavisen Øboen

Ugens film: Stærke filmoplevelser og inspirerende foredragFølelser, eventyr og viden på lærredet

Ugeavisen Øboen

Foredrag med sundhedsøkonom Kjeld Møller Pedersen

Ugeavisen Øboen

Foredrag med Bjørn Brandenborg

Medicinhaverne i Tranekær tænder Lys i Mørket

Lys i mørket - på Frivilligcenter Langeland

Dødsfald

Rekord i indsamling

Annonce