Annonce
Ugeavisen Svendborg

Bedste mode til ham og hende

logo best of

De nominerede i kategorien Bedste mode til ham og hende:

Laundry

Christina Jensen har, som det også ses på billedet, tidligere triumferet i Best of Svendborg. Arkivfoto

I 2015 åbnede Christina Jensen tøjbutikken Laundry i Gerritsgade 20 - i en af byens ældste og smukkeste butikslokaler, og det er gået særdeles godt for den lokale iværksætter. To år senere overtog hun nemlig det ledige lejemål hos naboen, murene blev slået ned og vupti var Laundy vokset til dobbelt størelse.

Dobblt-up var der også i best of Svendborg, hvor Christina Jensen og Laundry løb med statuetterne i "Bedste mode til hende" i både 2018 og 2019.

- Jeg tror på, at en butik ejet og drevet af et lokalt ansigt giver kunderne mere nærhed, bedre service og flere oplevelser. Her er det jo mig selv, der køber varerne hjem til butikken, så jeg ved jo lige præcis, hvad det er for produkter, jeg sælger videre til mine kunder. Jeg kan personligt stå inde for kvaliteten, og jeg kan hurtigt agere, hvis mine kunder begynder at efterspørge nye produkter, forklarede Christina Jensen ved åbningen i 2015.

Phigo

Phi Van Nguyen står bag Phigo i Gerritsgade 9, der er forhandler af eksklusivt tøj til både kvinder og mænd. Arkivfoto

Phigo Fine Luxury, som tidligere solgte henholdsvis eksklusivt herretøj i Møllergade og dametøj i Gerritsgade, blev først i 2020 slået sammen på en fælles adresse i Gerritsgade 9.

Indehaver Phi Van Nguyen, som først stod bag sit eget skomærke, åbnede sin første tøjforretning i 2011, udelukkende med mærkevaretøj til kvinder. Det blev en så stor succes, at han senere udvidede med en herretøjsforretning - og nu er to forretninger altså under samme tag.

Plads har Phigo fået rigeligt af ved fusionen. Cirka 500 kvadratmeter til butiksdelen, der fordeler sig på tre plan, mens der er plads til kontor og webafdeling øverst i ejendommen.

- Vi har også fået lavet en lounge, hvor der er mulighed for, at folk, som ønsker at handle privat, kan få en personlig shopper tilknyttet, fortæller Phi Van Nguyen, der forklarer, at der i det hele taget er mange fordele ved at samle sig på ét sted.

- Det giver noget helhed, at kunderne ikke længere skal finde os to forskellige steder, og det har helt sikkert give en salgsmæssig effekt, at de ikke skal gå fra den ene til den anden butik, siger han.

Mr. Hardis

Det er stadig Jesper Rasmussen (tv) og Steffen Nielsen, der står bag Mr. Hardis, som tidligere har vundet en statuette i Best of Svendborg. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen

Det er nu 17 år siden, at herremodeforretningen Hardis åbnede i Svendborg, hvor man siden 2013 har haft adresse i Møllergade. Indehavere er Jesper Rasmussen og Steffen Nielsen, som i deres forretning er forhandler af en række efterspurgte og kendte mærker, ligesom man på 1. salen har en af Fyns største afdelinger med habitter og jakker i alle prisklasser.

- Her er der tid og ro til at give vejledning og prøve tøjet af inden køb, og det er noget, mange af vores kunder sætter stor pris på, siger Steffen Nielsen.

På hylderne er blandt modetøj fra mærker som Calvin Klein, Casual Friday, Hugo Boss, KnowledgeCotton Apparel, Levi's, Mads Nørgaard, Matinique, Ralph Lauren, Samsøe Samsøe, Sand Copenhagen, Tiger of Sweden og Tommy Hilfiger.

De seneste par år har Mr. Hardis udvidet sin afdeling med profiltøj.

Prinsesse2ben

Tina Vinther står bag Prinsesse2ben i Gaasestræde, som igen er nomineret i Best of Svendborg. Foto: Michael Thorbjørnsen

Tina Vinther er en af den lokale modes mest kendte ansigter. Hun har siden 1993 haft stået bag forskellige modebutikker i Svendborg, men nu koncentreres kræfterne om Prinsesse2ben i Gaasestræde.

Tina Vinther kan noget med tøj, mode og det at bygge en attraktiv butik op, og derfor er hun igen nomineret til en statuette i Best of Svendborg.

- Vi er taknemlige over kundernes engagement og nomineringer. Det er jo kunderne, som har indstillet os - og kundernes tilfredshed er den bedste reklame, man kan få, siger Tina Vinther, som slår fast, at Prinsesse2ben er et teamwork.

- Jeg har et hold af dygtige og dedikerede piger, som hjælper mig i forretningen, og som hele tiden er med til at udvikle og finde nye og spændende mærker til Prinsesse2ben.

Forretningen forhandler blandt andet tøj fra designere og mærker som By Malene Birger, Mads Nørgaard, Maria Black, Mos Mosh, New Balance, Nørgaard Paa Strøge, Pico, Selected Femme og Stine Goya.

Din Tøjmand

Jens Hansen (tv) og Sebastian Jensen er to af ansigterne i Din Tøjmand på Centrumpladsen.  Foto: Michael Thorbjørnsen

Din Tøjmand, herretøjskæde med 79 forretninger i Danmark - og med en afdeling på Centrumpladsen i Svendborg, hvor butikschefen gennem flere år har været og er Jens Hansen.

- Vores ekspedienter kan mere end at finde den rigtige størrelse og slå beløbet ind på kassen. De ved, hvad de har med at gøre og er helt suveræne til at hjælpe - også når det gælder de kunder, som for eksempel er usikre på hvilke farver eller modeller, der klæder dem, fortæller han.

- Vores mål er at fremskaffe de bedste varer til den laveste pris, mens vi servicerer kunderne på bedst mulige måde, siger Jens Hansen.

Ud over egne mærker forhandler Din Tøjmand blandt andet herretøj fra Brax, JBS, Selected, Jack&Jones, Signal, Carl Gross, Meyer, Alberto, Superdry, Milestone, Bjørn Borg, Eterna, Matinique, Tommy Hilfiger, Gant og Garant.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Asiatiske kæledægger

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Julekoncerter med jubilerende kor

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Lady Gaga i ny film: Gucci-familiens storhed og fald

Ugeavisen Svendborg

Eamon O’Kane udforsker en verden ude af sync

Ugeavisen Svendborg

Spejdere efterlyser legekammerater

Ugeavisen Svendborg

Valg til Ældrerådet: Horstmann og Lolk løb med de fleste stemmer

Ugeavisen Svendborg

Støt en god sag: Julemærker i bycentret

Ugeavisen Svendborg

Når de yngste oplever dødsfald og sygdom hos mor og far: Sorggrupper til børn nærmer sig

Ugeavisen Svendborg

Nuaia gæster Giant Steps med jazz, pop og electronica

Ugeavisen Svendborg

Musikbibliotekets Lytteklub: Årets plader 2021

Ugeavisen Svendborg

Ingeborg vandt pris for respekt

Ugeavisen Svendborg

Særlig søndag i julens tegn

Ugeavisen Svendborg

Julefortælling på biblioteket: Legenden om juleroserne

Ugeavisen Svendborg

Anderledes kogebog støtter lokale kvinder

Ugeavisen Svendborg

Lys i mørket

Ugeavisen Svendborg

Show med Hjejle og Lindkvist: Vanvittige udklædninger, store følelser og gode grin

Ugeavisen Svendborg

Harske Hubbi og stærke tilbud i Stark

Ugeavisen Svendborg

Glade gymnaster: VM-medaljer er det største

Ugeavisen Svendborg

Jul i Christiansmøllen

Ugeavisen Svendborg

787.975 kroner til i 31 lokale projekter

Ugeavisen Svendborg

Skoleelever fra fire lande besøgte borgmesteren

Ugeavisen Svendborg

Gør en god gerning

Ugeavisen Svendborg

I 14 år ledte hun efter en forklaring: Nu har Simba endelig fundet sin Hansen

Annonce