Annonce
Ugeavisen Svendborg

Der er fart i motorcyklerne: Værksted og butik fusionerer

René Herløv, mekaniker og indehaver af Motorcykel Garagen i Svendborg, og Kim Richardt Nielsen, indehaver af udstyrsforretningen MM Motor, har slået sig sammen på Nordre Ringvej 18. Foto: Michael Thorbjørnsen
Motorcykel Garagen på Nordre Ringvej 18 udvider nu for tredje gang på to år. Nu bliver her også salg af udstyr og reservedele.

Svendborg: Der er i den grad fart over feltet i motorcykelbranchen i disse år, og det er en udvikling, der er skubbet godt i gang af coronakrisen.

Ifølge en opgørelse fra Motorcykel Forhandler Foreningen blev der i 2020 indregistreret 3731 nye motorcykler, hvilket sammenlignet med 2019-salget på 3254 styk svarer til en fremgang på 14,7 procent.

- Udbetalingen af de opsparede feriepenge samt sparede kroner på ferierejser har gjort det muligt for mange danskere at realisere drømme. Vi ser jo også et boom i salget af både og campingvogne, og det hænger jo sammen med, at danskerne har fået flere penge mellem hænderne og vælger at investere i lidt hobby-luksus, som jeg kalder det, siger mekaniker René Herløv.

Han har de seneste to år har været indehaver af Motorcykel Garagen på Nordre Ringvej i Svendborg, og her sælger René Herløv i disse måneder flere nye motorcykler end tidligere - og får flere motorcykler indleveret til reparation.

Butik med alt i udstyr

Han åbnede ydmygt i april 2019 med et værksted på 100 kvadratmeter, året efter udvidede René Herløv Motorcykel Garagen til dobbelt størrelse.

- Nu råder jeg over 400 kvadratmeter, som udover værksted også kommer til at rumme en butik med alt i udstyr, fortæller René Herløv, 43 år og privat bosat på Tåsinge.

René Herløv har travlt på sit motorcykelværksted - to gange har han udvidet på to år. Foto: Michael Thorbjørnsen


Butikken kommer han dog ikke selv til hverken at eje eller stå for, da den del ligger i trygt i hænderne hos Kim Richard Nielsen, 66 år, som siden 2014 har stået bag webshoppen og den fysiske butik MM Motor med adresse i Vester Hæsinge.

- Jeg kender jo René fra branchen, så da han fortalte om sine udvidelse og gerne ville have mig og min butik til at være en del af sine planer, slog jeg til. I Svendborg er der selvfølgelig et større kundegrundlag, og der er jo god synergi ved at samle værksted og butik under samme tag, for det er jo de samme kunder, vi henvender os til, forklarer Kim Richard Nielsen, som kører MM Motor videre under samme navn.

MM Motor har et stort udvalg i både udstyr, tøj og hjelme.


I Svendborg er der selvfølgelig et større kundegrundlag, og der er jo god synergi ved at samle værksted og butik under samme tag, for det er jo de samme kunder, vi henvender os til.

Kim Richard Nielsen


- Jeg og dermed MM Motor er blandt andet dansk distributør af tøj og udstyr fra Held Biker Fashion, som har over 75 års erfaring med produktion og salg, som af det tyske magasin "Motorrad" er kåret til det bedste brand på markedet, oplyser Kim Richard Nielsen.

MM Motor får også salg af olie og reservedele til langt de fleste mærker, ligesom der er forhandling af de specielle olier og reservedele til Harley Davidson - også kommissionssalg af brugte Harley'er.

Annonce

Klassisk motorcykel fra Royal Enfield

Butikken har åbent på hverdage fra 10-17, fredag til 16. René Herløv har dog en længere åbningstid i sit værksted.

Kim Richardt Nielsen har flyttet sin butik, MM Motor, og det store udvalg af MC-tilbehør, tøj og hjelme til Nordre Ringvej 18. Foto: Michael Thorbjørnsen


- Jeg har simpelthen så travlt, at jeg møder ind klokken 8 og først lukker døren igen klokken 17, siger René Herløv, som også er forhandler af nye motorcykler fra Royal Enfield.

- Royal Enfield er verdens ældste motorcykel fabrikat og er således ægte motorcykelhistorie. De kører fantastisk, har motor med Bosch EFI, de er slidstærke, tætte for olie og opfylder i det hele taget alle moderne krav til økonomi, drift og miljø, reklamerer René Herløv.

Han har ligeledes kommissionssalg af brugte motorcykler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce