Annonce
Ugeavisen Svendborg

Efter tre måneders ventetid: Nu kan Bodyguide åbne på ny adresse

Kosmetolog Rikke Møller kan efter påske og efter  tre måneders ventetid endelig åbne dørene til Bodyguide, som under nedlukningen er flyttet til nye lokaler i Møllergade. Foto: Michael Thorbjørnsen
Nedlukningen i december betød, at Rikke Møller måtte udskyde sin åbning i nye lokaler i Møllergade. Nu er der ugers ventetid på ansigtsbehandlinger.

Svendborg: Undskyld, men jeg lyder altså lidt hæs, siger Rikke Møller, kosmetolog og gennem 24 år indehaver af Bodyguide, som ved nytår flyttede fra Torvet 1 til lokaler i Møllergade 66.

Den lidt rustne stemme skyldes dog ikke dårlig hals, men ren og skær telefonitis, for dagen efter, at genåbningsplanerne blev offentliggjort, og at også kosmetologer kan genåbne den 6. april, har Rikke Møllers telefon kimet konstant.

- Det har været lidt vildt at opleve, men også en helt vidunderlig følelse. Jeg har nu i knap fire måneder gået og lavet stort set ingenting - og bare ventet og ventet. Der har været så stille, at jeg helt troede, at jeg var glemt af mine kunder, men efter at telefonen i et par døgn næsten har ringet konstant, kan jeg mærke, at mit gode humør er vendt tilbage, siger Rikke Møller.

Vintermånerne var for Rikke Møller og Bodyguide en grå og trist tid at komme igennem, for alle hendes planer blev rystet, da regeringen lukkede landet ned den 16. december.

- Jeg havde i mere end et halvt år planlagt flytningen af Bodyguide med åbningssalg og andre tiltag i den forbindelse. Desuden havde jeg en lang række kunder, som havde aftalt tid til ansigtsbehandlinger før jul og til mellemdagene, så det blev en noget trist juletid, hvor jeg måtte ringe til kunderne og aflyse deres tider, fortæller Rikke Møller.

Hun er dog nu er klar til for alvor at tage sine nye lokaler med 100 kvadratmeter butik med salg af dufte og hudplejeprodukter samt to kabiner til behandlinger.

Rikke Møller har to ansatte kosmetologer, og de får alle hænderne fulde i de kommende uger.

- Der er op til fire måneders ventetid på de længere behandlinger hos mig, mens det er lidt lettere at finde en tid hos mine kolleger. Under alle omstændigheder kan man altid ringe og komme på venteliste eller høre, hvad vi har tilbage af tider.

Annonce

Gratis p-pladser

Rikke Møller og Bodyguide nåede at have domicil på Torvet 1 i 12 år.

- Min butik og klinik var her fordelt over fire etager, og trapperne giver flere af mine ældre kunder problemer, ligesom flere kunder havde svært ved at finde parkeringspladser tæt på klinikken. I Møllergade får jeg godt nok mindre plads, men til gengæld er der masser af gratis p-pladser både foran og bagved lokalerne, som er i et plan og altså uden trapper.

- Desuden glæder jeg mig allerede hver dag over en ny og bedre udsigt, for den nye klinik ligger lige foran Mølledammen. fortæller Rikke Møller.

Hun kan til sommer fejre 25 års jubilæum som selvstændig kosmetolog på Sydfyn.

Rikke Møller foran Bodyguides nye facade i Møllergade. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tidsrejsende tour de force: På en enkelt dag viser Svendborg Museum gymnasieelever vej gennem 800 års lokalhistorie

Annonce