Annonce
Ugeavisen Svendborg

Kor i nye klæder

Koret SNUK modtager donationen på 10.000 af Kristoffer Marchmann fra Fonden for Fynske Bank. Pr-foto
Svendborg nye Ungdomskor har modtaget donation, som skal bruges til nye bluser til sangerne.
Annonce

Svendborg: Det gode humør kendetegner de sangglade unge, der hver tirsdag mødes på Svendborg Gymnasium for at synge i SNUK, Svendborg nye Ungdomskor. For nylig blev smilet ekstra stort, da Kristoffer Marchmann fra Fonden for Fynske Bank dukkede op med en check på 10.000 kroner.

Emma Stenmann Jensen, der også sidder i korets bestyrelse fortæller i en pressemeddelelse, at koret er vokset til 47 sangere i denne sæson, og at der har været behov for at finde midler til nyt kortøj til pigerne.

- Vi har lidt svært ved at tjene penge til koret i denne sæson, da næsten alle vores arrangementer er aflyst på grund af coronarestriktioner. Så at fonden vælger at støtte os, er vi simpelt hen så glade for, siger hun.

En lille gruppe af pigerne i koret har efter grundig research, valgt nogle mørkerøde bluser, der nu vil blive indkøbt.

Det nye kortøj kommer heldigvis ikke til at ligge i skuffen alt for længe. Ungdomskorets to dirigenter, Ulrich Klostergaard og Povl Balslev, oplyser, at koret er i fuld gang med at øve repertoiret til korets store nytårskoncert.

- Normalt har vi en fuldt udsolgt koncert i Guldsalen, men da det ikke er muligt at sikre den påkrævede afstand mellem korsangerne, har vi valgt at flytte nytårskoncerten til aulaen på Svendborg Gymnasium, oplyser UIrich Klostergaard.

- Vi er utrolig glade for at have fundet en løsning, da det er meget motiverende for de unge at have en koncert at se frem til. Vi håber at rigtig mange vil støtte op om koncerten den 23. januar og køber billetter via vores hjemmeside, opfordrer UIrich Klostergaard.

Kort om SNUK

SNUK (Svendborg nye Ungdomskor) blev dannet i foråret 2013.

Det nuværende kor er SNUKs 8. sæson.

Koret består for tiden af 47 sangere, 32 piger og 15 drenge i alderen 16 - 25 år

Koret øver hver tirsdag aften i Det boglige hus på Svendborg Gymnasium

Korets to dirigenter er Ulrich Klostergaard, der står for den rytmiske del, og Povl Balslev, der står for den klassiske del.

Koret giver normalt omkring 8-10 koncerter om året.

Hjemmeside www.snuk.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce