Annonce
Ugeavisen Vejle

Åbningsdato på plads: Pieces flytter til Torvegade

Der er masser af farver og spræl på væggene i  Merete Kvornings nye Pieces -butik på gågaden i Vejle. Foto: Flemming Larsen
Det nye koncept går under navnet "Social Studio Light" og er et kreativ retail koncept, som tager udgangspunkt i farver, materialer og funktionalitet.

Vejle: Når Pieces åbner ny butik i Vejle torsdag 25. marts sker det med et helt nyt koncept, der designmæssigt adskiller sig fra en del af det, kunderne kender Pieces for.

Efter 10 år i Bryggen hedder adressen fra denne dato Torvegade 7 på Vejles gågade, nemlig i de lokaler, hvor Überst Shoe Gallery tidligere lå.

- Inventaret og elementerne i butikken skal hjælpe kunderne med at visualisere alle mulighederne med produkterne og gøre beslutningsprocessen lettere og mere inspirerende, siger Retail Partner, Merete Kvorning.

Annonce

Erstatter tidligere butik

Den nye butik erstatter den tidligere Pieces-butik i Vejle og breder sig over 100 kvadratmeter.

- Vi har gjort en hel masse ved lokalet, så kunderne kommer til at opleve en fuldstændig anderledes butik, forklarer Merete Kvorning.

Hun ejer sammen med Anders Holch Povlsen selskabet bag Pieces, AM Pieces Retail, og de er i fuld gang med at indføre det nye koncept, Social Studio Light.

Konceptet er tidligere indført i butikken i på Strøget i København, Odense Aalborg, Herning og Horsens, og nu kom turen altså til Vejle.

- Hele udtrykket bliver mere ungt og friskt, indretningen er kreativ. Vi har lavet et komplet look, hvor man hele tiden får nye ideer til at sætte ting sammen. Tøj, accessories, smykker, sko og så videre. Det er et nyt, kreativt koncept, der tager udgangspunkt i ideen om "piece it together", hvor kunden skal føle sig inspireret og hjulpet på vej, uddyber Merete Kvorning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce