Annonce
Ugeavisen Vejle

Corona betyder aflysning: Cateringfirmas fødselsdag bliver virtuel

Pernille Jul Nielsen og Jesper Kjær, Din Madpartner, er klar med en stor virtuel fest. Kameraholdet optager festen i Dandy Business Lounge på Vejle Stadion. Foto: Flemming Larsen
Din Madpartner - Mad med personlighed ville have markeret sin fødselsdag for sine samarbejdspartnere på Vejle Stadion. Nu bliver festen virtuel, og med underholdning af Lune Carlsen og tryllekunstneren Henrik Svanekær. Du kan være med.
Annonce

Vejle: De seneste fem år har indehaveren af Din Madpartner - Mad med Personlighed, Pernille Jul Nielsen, arbejdet tæt samme med Vejle Boldklub. Planen var, at det skulle have været fejret med en gallamiddag langfredag 2. april med underholdning af Lune Carlsen, der optræder med numre fra Kim Larsens musikalske skatkammer, trylleri med tryllekunstneren Henrik Svanekær og med Thomas Evers Poulsen som konferencier i Dandy Business Lounge på Vejle Stadion.

En fest, som regeringens covid-19 nedlukning har sat en stopper for.

Det har dog ikke fået Pernille Jul Nielsen til at opgive fejringen. Sammen med en af sine partnere, kokken Jesper Kjær, holder cateringfirmaet i stedet arrangementet virtuelt.

Annonce

Middag og underholdning

- Gæsterne kan i stedet bestille en trerettets menu med en vinmenu til. Og for at gøre det nemt for gæsterne, vil vores kokke tilberede menuen virtuelt. Vi gennemgår retterne en efter en i køkkenet, nemlig som i Go' Morgen Danmark, fortæller Jesper Kjær.

Til den del af arrangementet har cateringfirmaet hyret et professionelt filmhold.

Aftenen med mad og underholdning kædes sammen af danseren Thomas Evers Poulsen, der taler lidt med kokkene, og som også præsenterer aftenens underholdning, Henrik Svanekær og Lune Carlsen.

- Flere gange har Lune Carlsen formået at kopiere Kim Larsen på en måde, så publikum troede, at det var den rigtige. Sjældent ser man en imitation, der ligger så tæt op af Kim Larsen.

- Det bliver en aften med "sing along", hvor den gamle folkekære musiker med alt sin gode musik hyldes, fortæller Pernille Jul Nielsen, der også er sikker på, at tryllekunstneren Henrik Svanekær vil imponere publikum.

Annonce

Nyd middagen hver for sig

Det, der skulle have været en gallaaften bliver i stedet for en middag, man nyder hver for sig. Og det giver os mulighed for ikke bare at invitere vores samarbejdspartnere, men at invitere hele Vejle, lyder det fra Nielsen og Kjær, der har en forventningen om at skulle tilberede 2000 menuer til cateringfirmaets fødselsdag.

Middag og vinmenu kan bestilles hos cateringfirmaet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce