Annonce
Ugeavisen Vejle

De har mere end 25 års erfaring med skønhed: Tager også mændene under kærlig behandling

Rasma Stempliene og Kim Maria Dahl har mere end 25 års erfaring med skønhed. Nu står de i spidsen for Cosmelia. Foto: Flemming Larsen
Rasma Stempliene og Kim Maria Dahl står i spidsen for Cosmelia i Vedelsgade, der henvender sig til både kvinder og mænd.

Vejle: Et gammelt ordsprog siger, at "skønhed kommer indefra" - og i en større grad, end man skulle tro, er ordsproget sigende.

En smilende kosmetolog Kim Maria Dahl, minder mig om det. Hun tager imod i Vejles nye skønhedssalon, Cosmelia, der lørdag åbner i Vedelsgade 75A, og hvor hun sammen med negletekniker Rasma Stempliene er klar til at tage mod såvel kvinder som mænd med en bred vifte af behandlinger.

Cosmelia er stiftet af Seyed Eghbal Shah Sadat for tre måneder siden, og siden har han brugt al sin tid på at indrette de 125 kvadratmeter, der ud over tre behandlerrum rummer en hyggelig lounge, hvor man kan slappe af før og efter behandlingen.

Annonce

Alle små piger burde få at vide, at de er smukke – også selvom de ikke er.

Marilyn Monroe
Som negletekniker er Rasma Stempliene med et at fuldende billedet hos Vejles nye skønhedssalon. Foto: Flemming Larsen

Stor erfaring

- Rasma og jeg har arbejdet med skønhed i mere end 25 år. Og mavefornemmelsen var bare der, da Seyed tilbød os, at vi skulle stå i spidsen for Cosmelia.

- Med vores brede vifte af behandlinger henvender vi os til et bredt publikum - og til såvel mænd som kvinder, smiler Kim Maria Dahl, der som uddannet kosmetolog  glæder sig til at skulle lægge makeup, give ansigtsmassage, blege tænder, fjerne uønsket hårvækst og give fodbehandlinger.


selv om der ikke er så mange mænd, der får lagt neglelak på neglene, er der faktisk flere og flere mænd, der går op i blandt andet at have pæne negle - og som også går op i at have en pæn hud.

Rasma Stempling, negletekniker

Derudover tilbyder Cosmelia også diamantpeeling.

- Med diamantpeeling af huden får kunden en dybdegående rensning af huden, som fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber gløden i huden , siger Kim Maria Dahl, der nævner, at hun også kan fjerne rynker og uønskede ar, ligesom skønhedssalonen også har specialiseret sig i med leaser at fjerne tatoveringer.

Den daglige leder hos Cosmelia, Kim Maria Dahl, er uddannet kosmetolog, og har som sin kollega stor erfaring. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Både mænd og kvinder

Kim Maria Dahl bliver daglig leder af Cosmelia, og for at fuldende rækken af behandlinger vil man også i salonen møde Rasma Stempling, der som nævnt har stor erfaring som negletekniker.

Rasma og jeg har arbejdet med skønhed i mere end 25 år. Og mavefornemmelsen var bare der, da Seyed tilbød os, at vi skulle stå i spidsen for Cosmelia.

Kim Maria Dahl, kosmetolog og daglig leder af Cosmelia

-   Kim og jeg supplerer hinanden godt. Flotte negle er med til at fuldende det samlede skønhedsbillede.

- Og selv om der ikke er så mange mænd, der får lagt neglelak på neglene, er der faktisk flere og flere mænd, der går op i blandt andet at have pæne negle - og som også går op i at have en pæn hud, forklarer Rasma Stempling, mens hun smilende kigger på denne skribents hænder.

Derfor har man hos Cosmelia også en forventning om, at der vil være mange mænd blandt kunderne.

Vejles nye skønhedssalon vil holde åbent på forskellige tidspunkter, afhængigt af tidsbestillingerne.

- Men vi vil være disponible mellem klokke 8 og 21, lyder det fra kvinderne, der endnu engang minder mig om, at skønhed kommer indefra.

Åbningen markeres lørdag klokken 11 ved en reception på adressen.

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ikke længere hemmeligt: Se, hvem der skal være liebhaver-ejendomsmægler i Vejle for tv-kendissen Jesper Nielsen - 'vi bliver ikke smart-i-en-fart-mæglere'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Snart kan du leje kajakker på stranden og padle ud på Vejle Fjord - men 'det bliver ikke tivoli,' lover politikerne

Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Optog i Nørrebrogade

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tour de France

Mon det bli'r Vejles sommerhit? Nu har vi fået vores egen Tour de France-sang - lyt her til nummeret 'Vi kører Vejle gul'

VEJLE

Er du i konflikt med kommunen eller faret vild i systemet? Thea hjælper dig ganske gratis

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Ny fantasy til tweens

Ugeavisen Vejle

Derfor er Ford Kuga så populær: Der er tale om en rummelig familiebil

Ugeavisen Vejle

Michael har netop solgt en af Vejles mest historiske restauranter: Nu afsløres hans nye job

Ugeavisen Vejle

Restauratør bag Vejles største havefest: 'Det bliver lige så vildt som i 80'erne og 90'erne - jeg bliver skuffet, hvis der ikke kommer over 1000'

Ugeavisen Vejle

For fire år siden mistede Jalal sine små tvillinger: Nu opkalder han nyt madhus efter sin søn

VEJLE

Byen får et nyt spisested lige ned til åen: Her vil Sicilie servere en velkendt rodfrugt - på en helt speciel måde

Ugeavisen Vejle

Lennarth vendte sit liv på hovedet: Så mange kilo har han smidt efter sin operation - 'Frygten for at dø sad i kroppen'

Ugeavisen Vejle

Stort tøjmarked skal sikre et sekscifret overskud - det vil kendt Vejle-firma donere pengene til: 'Det kommer til at gå vildt for sig'

Ugeavisen Vejle

Der er tæt på at være fuldt hus på gågaden: Nu får du endnu en butik, du ikke kan undvære

Annonce