Annonce
Ugeavisen Vejle

Hos Buchs Herremagasin elsker de at gå gak, gak i gågaden

Morten Buch står 4. juni i forbindelse med By Night i Vejle, klar med en pizzaovn, et forklæde og en god flaske vin til en fars dags-konkurrence, som alle, der har lyst, kan deltage i. Privatfoto

Vejle: - Der skal skabes en masse sjov og liv i gågaden. Det har vi brug for, lyder det fra Morten Buch, der er indehaver af Buchs Herremagasin i gågaden.

Derfor ser man også ofte, at der uden for butikken er mere, som fanger øjet, end blot tøj.

Fredag 4. juni er der By Night i Vejle, og samtidig er det dagen før fars dag. Og om noget, så er det for Buchs Herremagasin den perfekte anledning til at give den gas med sjov, ballade og herlige oplevelser for kunderne.

Annonce

- Det bliver en rigtig hyggelig aften, hvor vi sammen med Milarco udlodder et komplet fars dags kit, bestående af en super-hurtig pizzaovn, et specialdesignet “verdens bedste far”-forklæde og en flaske Buchs rødvin - alt sammen til en værdi af 2000 kroner. Og det kan man så være så heldig at vinde på selve dagen, 4. juni, fortæller Morten Buch.

Og at afholde konkurrencer og sjove events, handler ikke blot om at tiltrække nye købere til butikken. Det handler også om at sprede glæde.

- Vi vil gerne være mere end en almindelig tøjbutik. Det er vigtigt for os, at få folk til at stoppe op, få sig et godt grin eller finde smilet frem, når vi laver events på strøget - om det så er med sjove habitter, gamle biler eller flotte motorcykler, siger Morten Buch.

Og han tilføjer:

Det er ligesom, når Michael Falch synger: "Vi går gak gak midt i gågaden". For det er præcist sådan, at vi har det. Vi elsker at gå gak, gak i gågaden.

Udover fars dags konkurrencen 4. juni, har de hos Buchs Herremagasin for nyligt afholdt en konkurrence, hvor man kunne vinde en oppustelig to-personers kajak. Dette var i samarbejde med Ewii. Og nu er vinderen fundet, nemlig Tommy Schultz fra Thyregod. Og gevinsten var pakket fint ned i en rygsæk, som man kan tage med til stranden.

Tommy Schultz fra Thyregod var for nyligt den heldige vinder af en konkurrence, hvor man kunne vinde en oppustelig kajak. Privatfoto

For nyligt, 22. maj, kunne man se et større antal café-racere foran butikken. Det var i forbindelse med det såkaldte Distinguished Gentlemans Ride, som er et motorcykelløb til fordel for mænds sundhed, især med fokus på prostatakræft, som blandt andet Søren Holmboe fra Vejle er medarrangør af. Efter butikkernes lukketid kørte de en fælles tur til Pandekagehuset og fik en kop varm kakao, hvorefter der blev holdt grillfest hos den "vildeste" af deltagerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce