Annonce
Ugeavisen Vejle

Ny restaurant i Bredballe Center: Her serveres der italiensk

Emma Nicolajsen er et af de ansigter, man kommer til at møde hos Vejles nye italienske spisehus, Occo, der er beliggende i Bredballe Center. Foto: Flemming Larsen
Occo's spisekort rummer 25 forskellige pizzaer, også til børn, carpaccio og cæsarsalat. Dertil kommer italienske vine og øl, og økologiske limonader med forskellige smage.
Annonce

Vejle: "Når du træder ind, skærpes dine sanser".

Det er budskabet på væggen i Vejles nye italienske spisehus, Occo, der netop er åbnet i Bredballe Center, og når den daglige leder, Kamran Fini, taler om sine italienske pizzaer mærker man da også hans store passion for de gode råvarer.

Samtidig er der gjort meget ud af indretningen i Vejles nyeste restaurant, nemlig med lamper med gyldent skær, mørke plankeborde og komfortable møbler.

Annonce

Et spisehus

Occo's spisekort rummer 21 forskellige pizzaer, fire børnepizzaer, carpaccio og cæsarsalat. Dertil kommer italienske vine og øl, og økologiske limonader med forskellige smage.


På pizzaerne kan gæsterne blandt andet vælge mellem oksemørbrad, vildsvin og hjortesalami. Er man til fisk, kan man blandt andet få en pizza med kammuslinger og kongerejer.

Kamran Fini, daglig leder af spisehuset Occo


- Vi er et italiensk spisehus. Det er sådan, vi gerne vil have gæsterne skal opleve os. Og derfor koster vores pizzaer også lidt ekstra. Kvalitet og pris følges ad, forklarer Kamran Fini. Han serverer også en pizza, der er glutenfri, og en pizza med vegansk ost.

Annonce

Lækre råvarer

Kamran Fini slår især på spisehusets råvarer, og på, at det er en italiener, David Marimin, der skal svinge pizzaspaden.

- På pizzaerne kan gæsterne blandt andet vælge mellem oksemørbrad, vildsvin og hjortesalami. Er man til fisk, kan man blandt andet få en pizza med kammuslinger og kongerejer, siger Kamran Fini, der blandt sine favoritter peger på en pizza med kammuslinger og hasselnødder.

Annonce

Stor erfaring

Vejles nye restauratør har stor erfaring i branchen. Blandt andet i den nu tidligere Restaurant Baroli, først i Orla Lehmannsgade og senere på Nørretorv i Vejle, ligesom Kamran Fini også også har været med til at videreudvikle takeaway-begrebet.

- Vi bringer ikke ud, men man er selvfølgelig velkommen til at bestille online på vores hjemmeside og så selv hente sin mad, siger Kamran Fini, der hellere vil forkæle gæsterne i sit nye spisehus, der har godt 30 siddepladser.

Det nye spisehus har åbent alle uges dage mellem klokken 16.30 og 21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce