Annonce
Mad og drikke

Vanløse får sin egen espressoblanding

Søren Lorentzen med Vanløsekaffen. Foto. Locals

Hvis du er til espresso og gerne støtter lokalt, så hold øje med Vanløse Espresso.

De to vanløse-lokale kaffeentusiaster og iværksættere Klaus fra Kristians Kaffe og Søren fra Locals Kaffebar er nemlig gået sammen om at udvikle kaffeblandningen: Vanløse Espresso.

- Kaffen er fra fra Brasilien (60 procent), der giver en dyb bund, masser af mørk chokolade og fylde, 25 procent fra Guatemala, der giver lidt krydderi og karamel og søde smagsstoffer, og til sidst 15 procent Tanzania, der med sin syrlige kant balancerer det tunge og kraftige fortæller indehaver af Locals Kaffebar Søren Lorentzen og fortsætter.

- Blandingen byder på masser af saft og kraft, et godt bid og en god sødme og balance. En kaffe vi er super stolte af.

Foto. Locals Kaffebar

For at støtte lokalt har de to kaffeentusiaster indgået et samarbejde med Vanløse floorball klub, som får 5 procent af salget. De har desuden også planer om at sælger kaffen til firmaer i Vanløse-

- Og vi kan selvfølgelig lave en b2b (business-to-business, red) aftale og levere direkte til dem, hvis det er, siger han og siger afsluttende.

- Verden er er mærkeligt sted lige nu, men der kommer en tid efter, som vi alle gerne vil være en del af. Så kom ned til din lokale kaffemand, køb dine bønner og støt det lokale.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fornuftsægteskab giver mere liv på Asfalten

Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Annonce