Annonce
Viborg Nyt

Colors flytter alt til Viborg - og rykker i nye lokaler

Michael Svensson og Colors flytter alle aktiviteter til Viborg - og lukker i Skive. Arkivfoto: Helle Lenschow
To afdelinger bliver til én, når skilte- og facadevirksomheden Colors flytter al sin aktivitet til Viborg. Her er lokationen også ny, når Ærøvej bliver skiftet med lokalerne på Falkevej, hvor Autos.dk tidligere lå.
Annonce

Viborg: Det har været en tung tid for Colors og indehaveren, viborgensiske Michael Svensson.

Få brancher har været hårdere ramt af corona-nedlukningen end skilte- og facadevirksomheder, og Colors er heller ikke gået fri fra at måtte opsige medarbejdere.

Men efter nogle hårde måneder er optimismen vendt tilbage hos Michael Svensson, der dermed også er klar til at tage hul på et nyt kapitel i den lidt over 10 år gamle virksomhed. Her åbnede Colors i Skive, og sidste år så afdelingen i Viborg dagens lys. Nu kommer en tredje lokalitet i spil.

- Vi lukker afdelingen i Skive, og den i Viborg flytter fra Ærøvej til Falkevej, konstaterer Michael Svensson, der har haft mange overvejelser bag beslutningen:

- Der er en del omkostninger forbundet med at have to steder. Og nu, hvor vi er et par folk færre, giver det også bare endnu mindre mening at have to afdelinger.

- Jeg er selv bosiddende i Viborg, og da afdelingen flyttede til Viborg, fandt jeg ud af, hvor mange timer jeg bruger på landevejen. Den tid vil jeg hellere bruge på noget andet. Så må kunderne komme til Viborg, eller jeg må komme til Skive de gange, det giver mest mening, fortæller Michael Svensson.

Annonce

Større lokaler

Når Colors også vælger at flytte afdelingen fra et sted til et andet i Viborg, skyldes det pladsen.

Ærøvej bliver i øjeblikket brugt som kontorafdeling, mens produktionen er i Skive. På Falkevej, i lokalerne som indtil februar husede Autos.dk, bliver både kontor og produktion samlet.

- Ærøvej var rigtig fint, men vi har brug for et sted, hvor vi også kan have produktionen. Der passer lokalerne på Falkevej rigtig godt, siger Michael Svensson.

Planen er at have alt klar i de nye lokaler den 17. august.

- Nu holder vi ferielukket de næste par uger, og så overtager vi nøglerne 1. august. Derfra skal vi lave lidt om, og så bruger vi nok et par dage på at flytte produktionsmaskinerne fra Skive til Viborg. Men selvom vi har lukket ned for produktionen, tager vi stadig gerne mod ordre de dage, lyder det med et smil fra Michael Svensson.


Der er en del omkostninger forbundet med at have to steder. Og nu, hvor vi er et par folk færre, giver det også bare endnu mindre mening at have to afdelinger.

Michael Svensson, indehaver Colors
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce