Annonce
Viborg Nyt

Foreningsliv og flittige frivillige holder liv i Vestermarken

Der er arbejdet på Vestermarkens lokaler, mens resten af samfundet var lukket ned. Privatfoto
Lokale sponsorater, private donationer, et trofast foreningsliv og arbejdsomme frivillige, har sørget for masser af aktivitet i Vestermarkens forsamlingshus, mens corona-pandemien lukkede hele landet ned.
Annonce

Viborg: I foråret og sommeren plejer Vestermarkens lokaler at være fyldte med glade, unge konfirmander, lykkelige brudepar og forventningsfulde fødselarer. Sådan har det ikke været i år. Alle fester er blevet udskudt til efteråret, hvor det nu endeligt er blevet muligt at mødes til større selskaber igen.

Men nedlukningen har ikke haft betydning for klubbens mange frivillige eller det trofaste foreningsliv, der hersker i Vestermarken. Fodboldklubben, VUGF, har ikke mistet et eneste medlem, mens træningen var sat på pause, og ventetiden er blevet brugt flittigt til at forbedre og forskønne det gamle forsamlingshus og fodboldklubbens lokaler.

Takket være en donation fra Jens Peter Jensen og hans kone Aase har grovkøkkenet fået nyt tag sidste år, mens ventetiden i år er blevet brugt til at få malet væggene og slebet gulvet. Klubhuset har også fået nyt tag, så det ikke længere regner ind, og væggene i de to omklædningsrum har fået et lag tiltrængt maling. Triste, gamle træer er fældet, så der nu kommer mere lys ind i forsamlingshuset. Jorden desuden planet ud, så der i stedet er blevet plads til et nyt stykke græsplæne.

Der er arbejdet på Vestermarkens lokaler, mens resten af samfundet var lukket ned. Privatfoto

Sidste år fik Vestermarken sponsoreret et barskab af Sparekassen Skals, som blev taget i brug ved den årlige Julerevy i december sidste år. Forhåbentlig er der stadig styr på corona-situationen så barskabet også kan blive fyldt op med øl og sodavand i december i år.

- Vi er så taknemmelige for alle dem, der støtter os med gaver eller frivilligt har knoklet i timevis for at udføre arbejdet. Uden dem, var det ikke muligt at bevare dette helt unikke sted, siger Thomas Jørgensen fra Vestermarkens forsamlingshus i en pressemeddelelse om de mange forbedringer.


Vi er så taknemmelige for alle dem der støtter os med gaver eller frivilligt har knoklet i timevis for at udføre arbejdet.

Thomas Jørgensen, Vestermarkens forsamlingshus


- Vi fik blandt andet mulighed for at fejre sankt hans som led i den stille genåbning af Danmark, og det var så dejligt, endeligt at se alle de kendte ansigter igen, der trofast kom for at støtte os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Julemarked åbner igen

Viborg Nyt

Kulturnatten og Viborg i farver

Viborg Nyt

Byggefirma vil opføre 20 huse på tømmergrund

Viborg Nyt

Småt - men godt - modeshow

Viborg Nyt

Ny medarbejder hos By Brorson

Viborg Nyt

Tag på tur med Bymanden

Annonce