Annonce
Viborg Nyt

Petworld åbner ikke igen - er blevet en del af Maxi Zoo

Maxi Zoo er nu den eneste dyrebutik i Viborg Storcenter. Arkivfoto: Morten Dueholm
Ved årsskiftet overtog Maxi Zoo konkurrenten Petworld, og dermed er Viborg en dyrebutik fattigere.
Annonce

Viborg: Da detailbutikkerne lukkede tilbage i slutningen af december 2020, lukkede Petworld i Viborg Storcenter også. Men modsat mange andre butikker åbner Petworld ikke igen.

1. januar overtog Maxi Zoo nemlig Petworld på landsplan, hvilket lokalt betyder, at der fremover er én dyrebutik mindre i Viborg Storcenter, hvor netop Maxi Zoo også har til huse.

Overtagelsen skete uden særlig stor markering, men avisen ville nu alligevel gerne have talt med butikschefen hos Maxi Zoo for at høre til, om medarbejderne fra Petworld er flyttet med over i Maxi Zoo, om overtagelsen vil betyde noget for Maxi Zoos butik og udvalg - og om det vil ændre noget i forhold til Maxi Zoos placering af butik.

Men butikschef Tina Kristoffersen må ikke udtale sig om butikken, og henviser i stedet til Maxi Zoos kundeservice og direktør Bo Demant. Kundeservice ønsker dog ikke at oplyse Bo Demants nummer, men bad i stedet om at få en mail - en mail som Maxi Zoo tre dage senere ikke har svaret på.

På Maxi Zoos hjemmeside kan man dog læse, at medlemmer fra Petworld kundeklub bliver overflyttet til Maxi Zoos ditto. På samme måde vil Maxi Zoo også omlægge medlemsrabatter, så kunderne stadig kan få denne, men det oplyses også, at det tekniske ikke er helt på plads endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Viborg Nyt

Kan kunsten redde verden?

Viborg Nyt

Se din partner med nye briller

Viborg Nyt

Hvorfor skrive en "ikke-historie"?

Annonce