Annonce
Efterårets svampe er smækfyldt med umami, som også kaldes den femte grundsmag. Det er den, man klassisk forbinder med kød, men den findes også i fødevarer som lagret ost og tomat. (Arkivfoto)
Viborg Nyt

Gå på jagt i efterårets spisekammer

Med efteråret sker der et skift fra de spæde grøntsager til de grovere, der passer godt til supper og simreretter.
Annonce
  • Nikolai Linares
    Efterårets svampe er smækfyldt med umami, som også kaldes den femte grundsmag. Det er den, man klassisk forbinder med kød, men den findes også i fødevarer som lagret ost og tomat. (Arkivfoto)
Viborg Nyt

Rema 1000-dages ventetid er slut: Nu går byggeriet for alvor i gang

Annonce
Bjerringbro Avis

Radioaktiv øl for en god sag

Annonce
Viborg Nyt

I en god sags tjeneste: Maskerede mænd vil tæske løs på hinanden i Bruunshåb

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Se masser af billeder: Byens nye café åbnede med sang og musik

Viborg Nyt

20 år gammel Viborg-institution ændrer navn - og udpeger 'ny' leder

Viborg Nyt

Galleri åbner i Gravene

Viborg Nyt

De flygtede fra krigen og har nu åbnet 'unik' salon: - Der var ingen rigtige barbershops i Viborg

Viborg Nyt

Kun to måneder til Snapsting: Klubien, Souvenirs, Fenger og Barselona spiller op til fest på byens torve

Viborg Nyt

De gratis koncerter er tilbage, men plakaten er ikke lige så fuld som tidligere: - Vi har været rigtigt godt forkælet

Annonce