Annonce
Holstebro Onsdag

Solgt flere tusinde sæt i Danmark: Nu skal hans corona-opfindelse sælge i resten af verden

Her demonstrerer designer Mads Miltersen, hvordan albuegrebet fungerer. Foto: Holstebro Pressen
For Holstebro-designer Mads Miltersen har den nuværende corona-pandemi skabt nye muligheder. Han har designet et albuegreb, der kan åbne og lukke døre - uden at man rører grebet med fingre eller håndflader. Eksemplarer af opfindelsen skal nu sælges rundt om i verden.
Annonce

Holstebro: Corona har gjort hele verden opmærksom på håndhygiejne, og det har designer Mads Miltersen bidt mærke i.

Han har på sin tegnestue i Holstebro skabt et nyt albuegreb, som nemt og hurtigt kan klikkes på dørhåndtag. Derefter kan personer åbne og lukke døren uden at røre med fingre og håndflader.

Albue-døråbneren, L-Bow, er sat i produktion af dørgrebs-virksomheden, Randi, i Randers, og de første tusinde sæt er solgt i Danmark. Nu vil Randis tyske ejerselskab sælge eksemplarer af opfindelsen på verdensplan og har store forventninger til salget.

Det fremgår af en pressemeddelelse.


Nu er Mads Miltersen gået i gang med at finde en løsning på de problemer, som butikker og andre har med spritdispensere.

Holstebro Pressen


L-Bow markedsføres til offentlige bygninger, klinikker, hospitaler, plejehjem, restauranter og andre steder, hvor mange forskellige personer skal gå gennem døre.

Annonce

Nyt corona-problem

Der findes på markedet andre løsninger til at håndtere døre hygiejnisk, men L-Bow i plast skiller sig ud ved kun at være i én del, der hurtigt klikkes på uden brug af skruer eller værktøj.

Hvis grebet tages af igen, er der ingen skrammer på håndtaget.

Nu er Mads Miltersen gået i gang med at finde en løsning på de problemer, som butikker og andre har med spritdispensere, lyder det i meddelelsen.

Den vestjyske designer forudser, at der skal afsprittes hænder i al fremtid, og derfor vil han skabe en bæredygtig løsning sammen med aluminumsvirksomheden, Alu Parts, i Struer.

52-årige Mads Miltersen er uddannet arkitekt i København med speciale i design. Efter sin eksamen vendte han tilbage til sin fødeby, Holstebro.

Ud over at drive designvirksomhed underviser han på HTX-uddannelsen på Uddannelsescenter Holstebro og på Aarhus Universitet - begge steder i design og produktudvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce