Annonce
Ugeavisen Kolding

Fonden for Fynske Bank donerer 100.000 kr. til #ViErKolding

Gruppen kunne give pengene fra prisen videre til en lokal forening. Valget faldt selvfølgelig på hjertebarnet KIF Fodbold. Her skal pengene bruges på et nyt fitnesscenter på stadionet. Privatfoto.
Gruppe modtager pris på 100.000 kr. for deres arbejde for at gøre noget godt for Kolding by.
Annonce

Kolding: En gruppe af erhvervsfolk i Kolding er gået sammen om at gøre noget godt for den by, de alle bor og arbejder i.

Det første synlige bevis på gruppens succes er deres engagement i Kolding IF Fodbold, som på få år har forbedret deres sportslige niveau, har fået et attraktivt sponsornetværk og er blevet et samlingspunkt.

For det har gruppen, der kalder sig #ViErKolding, modtaget Fonden for Fynske Bank Prisen og 100.000 kr.

- #ViErKolding har alle de kvaliteter, vi gerne vil hylde med denne pris. De er gået sammen om at skabe succeser for Kolding, og det er helt utroligt flot at se, hvordan deres hjælp har løftet Kolding IF Fodbold til det niveau, vi ser i dag. Jeg er sikker på, at vi også fremover vil se gruppen stå bag andre succeser i Kolding. Derfor er jeg stolt af at overrække Fonden for Fynske Bank Prisen til dem her i dag, siger filialdirektør i Fynske Bank Kolding, Morten Skov.

Annonce

Pris giver ekstra støtte til KIF Fodbold

For to år siden blev klubben nemlig professionaliseret, efter #ViErKolding gav rådgivning og en økonomisk håndsrækning. Derfra gik klubben fra at være en 2. divisionsklub til i dag at være rykket op i 1. division, have spillere og en sportschef på kontrakt.


#ViErKolding har alle de kvaliteter, vi gerne vil hylde med denne pris.

Morten Skov


- Arbejdet med Kolding IF Fodbold viser tydeligt, at hvis vi står sammen i Kolding, kan vi bringe det langt. Kolding er i den grad kommet på fodboldkortet i Danmark. Derfor er vi også utrolig glade for at blive belønnet med denne fornemme pris. Man skal forfølge sine drømme, og prisen her giver mod på mere, siger Claus Holm-Søberg på vegne af #ViErKolding.

Kort om #ViErKolding

Gruppen, som er gået sammen under navnet #ViErKolding, består af seks erhvervsfolk og investorer, som alle har bopæl og er erhvervsmæssigt tilknyttet til Kolding. 

De seks erhvervsfolk indgår i et samarbejde og kammeratskab med en fælles mission, nemlig at gøre noget godt for deres by, Kolding. 

Gruppen består af: 

  • Thorsten Andy Madsen, Pardon A/S
  • Claus Holm-Søberg, Stranden Invest 
  • Kim Hyldahl, Mosh Mos
  • Michael Duus, Sam Partner 
  • Lars Terkelsen, SonLac
  • Søren Sundahl, Link Mobility
Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Gør kommunen giftfri

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Juletoget aflyses

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Ugeavisen Kolding

Midtbyens juletraditioner bliver udfordret af corona

Annonce