Annonce
Ugeavisen Kolding

Lokale købmænd donerer 25.000 kr. til julebelysning

Meny-købmand Jens Carl Petersen i Christiansfeld har doneret 25.000 kr. til julebelysningen i hele byen. Foto: Michael Harding
Annonce

Christiansfeld: Igen i år bliver Christiansfeld flot pyntet med julelys i gader og på pladser. Det er Christiansfeld Handelsstandsforening, som sørger for julebelysningen, og i år har foreningen fået ekstra hjælp fra uventet kant.

Meny Christiansfeld har nemlig doneret 25.000 kr. til julebelysningen. Pengene har dagligvarebutikken søgt via Købmandsfonden KFI, som på grund af coronakrisen har valgt at uddele ekstra mange penge til forskellige lokale formål i hele landet.

- Vi er i Christiansfeld Handelsstandsforening meget taknemmelige for Meny købmændene Frank Andersen og Jens Carl Petersens tilskud, som de har givet i samarbejde med Købmandfonden, lyder det fra formand Lotte Præst fra Martensens Boghandel.

Christiansfeld pynter hvert år op med juletræer langs gaderne og lys i træerne. Flere kommer til byen for at nyde stemningen i byen og ikke mindst julebelysningen.

Julebelysningen i Christiansfeld har i år fået et ekstra økonomisk tilskud fra det lokale Meny-supermarked. Foto: Michael Harding
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce