Annonce
Ugeavisen Kolding

Skrædderi er flyttet fra midtbyen til storcentret

Strauss Skrædderi har ligget i disse lokaler, som har adresse i Helligkorsgade med vender ud mod Borchs Gård, i cirka fem år. Nu er butikken flyttet til Kolding Storcenter. Foto: Louise Lauritsen
Efter fem år i midtbyen vil Strauss Skrædderi tættere på tøjbutikkerne i Kolding Storcenter, som leverer mange opgaver til forretningen. Samarbejdet med tøjbutikkerne i midtbyen fortsætter.
Annonce

Kolding: Strauss Skrædderi flyttede i sidste uge fra sine lokaler ud mod Borchs Gård i midtbyen til Strædet i Kolding Storcenter. Her får skrædderiet, der også tilbyder rens, lidt mere plads og kommer samtidig tættere på nogle af sine faste kunder.

- Vi har rigtig mange samarbejdspartnere i Kolding Storcenter i form af tøjbutikkerne. Og for at kunne komme tættere på dem, så har vi valgt at prøve det her, fortæller Alice Fogh, der ejer og driver Strauss Skrædderi sammen med sin søster.

Foruden skrædderiet i Kolding har de også afdelinger i Vejle og Odense, hvor de ligger tæt ved gågaden.

- En skrædder i centret er jo noget nyt, og vi vil gerne være med til at lave noget fornyelse og rykke tættere på detailbutikkerne, så vi kan hjælpe dem på vej. Så det er noget nyt, vi prøver af. Her i centret kan vi også få noget opland med, fordi der kommer mange kunder udefra, forklarer Alice Fogh.

Strauss Skrædderi fortsætter samarbejdet med butikkerne i midtbyen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce