Annonce
Odder Avis

Nu igen: Kommune vil ændre lokalplan

Det er det lille område på hjørnet af Vesterhåb og Vestermarken, der nu skal have tæt lav bebyggelse. Ill. Odder Kommune
Kommunen har efter lang tids venten endelig fået solgt en grund i Vesterhåb. Men ikke til det formål, som oprindeligt står i lokalplanen.

Odder: For nylig skrev vi her på avisen om en ændring i lokalplanen i Bendixminde, som skabte utilfredshed blandt områdets indbyggere. Nu er den så gal igen. Denne gang er det i Vesterhåb.

Den originale lokalplan gav plads til to parcelhuse, men nu vil kommunen ændre så det bliver tilladt at bygge seks tætte og lave boliger.

Mette Pedersen er selv bosiddende i Vesterhåb og er undrende over for kommunens behov for at ændre i lokalplanen

- Da vi købte vores hus, købte vi jo også en lokalplan. Nu vil de så ændre den, og det får jo stor betydning for, hvad det er for et område, vi kommer til at bo i, siger Mette Pedersen.

Annonce

Tænker kun på penge

Det hele drejer sig om en række nye bygninger, som kommunen vil have opført i den sydlige del af boligområdet Vesterhåb. Planen er, at der skal opføres seks boliger på omkring 120 kvadratmeter. Men ændringerne i lokalplaner rundt om i kommunen irriterer Mette Pedersen. Ifølge hende siger kommunen a og så noget tid senere, gør de b.

- Jeg føler ikke, at kommunen holder hvad den lover. Den lover det ene, når man vil købe, og så går der noget tid, og så ændres der så meget i lokalplanen, at man ikke kan kende det, man købte ind på. Det virker til, at de kun tænker på de indtægter, de kommer til at få, når nye indbyggere flytter ind, siger Mette Pedersen.

Annonce

Vil råbe politikerne op

Mette Pedersens store håb er at råbe politikkerne i byrådet op. For ellers kan det i værste tilfælde ende med, at Odder mister borgere i stedet for at få dem. Problemet er at en anden boligtype ændrer mange forhold i området. Særligt trafik og typesammensætningen frygtes at ændre sig.

- Helt personligt kan det jo ende med, at min familie og jeg ikke kan se os selv i området. Hvis de bliver ved med at ændre, kan det jo ende med, at vi skal finde noget andet at bo i, og det har vi jo slet ikke lyst til, siger Mette Pedersen.

Lokalplansforslaget er lige nu i offentlig høring og kan det findes på Odder Kommunes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lang testkø ved Spektrum Odder

Odder Avis

Endelig vågner byen igen

Odder Avis

Tid til at kigge frem mod nye tider

Odder Avis

BNBO: Fire ting du skal vide

Annonce