Annonce
Ugeavisen Faaborg

Dyreborgs julemand er på hjul i år

Marna sejler ikke i år, så julemanden kommer rundt til børn med godteposeønsker på scooter. Foto: Yilmaz Polat.
Annonce

Dyreborg: Det gode skib Marna, der ellers plejer at transportere julemanden til Dyreborg, er lagt op, og Mette Frederiksen og Søren Brostrøm vil ikke have al den sammenstimling. Men Dyreborg Kapesejler Forening, vil ikke snyde børnene for Julemanden og er klar med en nødplan.

DKF sender julemanden rundt på scooter, oplyser foreningstalsmand Kent Andersen.

Det kommer til at foregå på den måde, at der fra starten af november sættes en postkasse op på Ejvinds Hus på Dyreborg Havn, ved siden af skiltet med Proviantens åbningstider.

Her kan man lægge en seddel med tydeligt navn og adresse på barnet, så vil julemanden i løbet af december komme og aflevere en slikpose på adressen - dog skal det være indenfor kommunegrænsen.

Julemandens besøg i Dyreborg er de senere år blevet mere op mere populært.

I 2017 blev der delt 65 poser ud, året efter 82.

- Sidste år fik Julemanden lidt sved på panden. Vi havde lavet 100 poser til uddeling, og kunne dele 97 ud, fortæller Kent Andersen.

Han fortæller videre, at Julemanden har i år skiftet skib og rensdyr ud med en 150ccm Aprilla scooter  og iklæder sig behørigt udstyr og hjelm med forhåbentligt på limet nissehue og suser så ud i kommunen og afleverer slikposerne.

Blandt de indkomne sedler bliver der trukket lod om en julekurv sponsoreret af Shell i Faaborg. Den overrækkes vinderen juleaftensdag kl. 12.

Kent Andersen kan i øvrigt konstatere, at foreningskassen er ved at være lidt slunken, så har man lyst til at bidrage lidt til juleløjerne vil donationer på mobilepay 51 41 83 38 være kærkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce