Annonce
Ugeavisen Grindsted

Et godt tilbud: Fonedeal er sat til salg

Lasse Christensen, i midten, åbnede sammen med Bjarne Andersen og Mikkel Brosbøl Fonedeal i Borgergade 23 i november 2019. Siden er Bjarke Andersen gået ud af partnerskabet. Nu er butikken i Grindsted sat til salg. Arkivfoto: Martin Ravn
Elektronikforretningen Fonedeal i Borgergade er sat til salg. Ejerne har ikke længere tid til at drive butikken, som de håber er solgt inden august.

Grindsted: Det kan meget nemt ske, at der i løbet af sensommeren bliver endnu en tom butik i Borgergade i Grindsted.

Det er i nummer 23, hvor Fonedeal ligger. For Lasse Christensen og Mikkel Brosbøl, der ejer Fonedeal, har ikke længere tid til at drive butikken, og de har derfor sat den til salg. De har allerede haft forhandlinger med mulige købere, men der er endnu ikke kommet noget ud af forhandlingerne.

Og de håber meget, at butikken bliver solgt inden august.

Annonce

- Vi har ikke længere den tid til at drive butikken, som vi gerne vil have. Vi løber lidt for stærkt, fortæller Lasse Christensen.

Han og Mikkel Brosbøl åbnede sammen med Bjarke Andersen butikken i Borgergade 23 i november 2019. Siden er Bjarke Andersen gået ud af partnerskabet da han fik tilbudt et job, som han ikke kunne sige nej til.

- Butikken går fint. Den kan sagtens løbe rundt, men vi vil gerne være der 100 procent og det kan vi ikke nu. Det troede vi, at vi kunne, fortæller Lasse Christensen.

Fokus på brugte ting

Han har siden august 2017 drevet Fonedeal i Skjern, mens Mikkel Brosbøl har et firma, der sælger reservedele, og selv om de har medarbejdere, så har det ikke været nok til, at de to ejere har følt, at de gik helhjertet ind for butikken i Grindsted.

Hos Fonedeal i Grindsted er fokus meget på reparation og salg af alle typer telefoner, tablets, computere og tilbehør. Det er primært de populære iPhones, men også Samsung og andre typer, der bliver langet over disken i butikken i Borgergade.

Fonedeal fokuserer meget på de brugte varer, da ejerne går meget op i at være miljøvenlige og har derfor genbrugt mest muligt. De mest almindelige reparationer er skiftning af skærme og batterier, men der udføres alle typer reparationer.

I butikken kan der også købes både covers og panserglans til mobiltelefoner, ligesom Fonedeal har et stort udvalg af gamerudstyr.

Det har været Lasse Christensen og en medarbejder, der har skiftes til at være i butikkerne i Skjern og i Grindsted.

Annonce

Villige til en god handel

- Vi har gået og overvejet beslutningen om at afvikle butikken i Grindsted i et par måneder. Vi har ikke fortrudt, at vi åbnede butikken i Borgergade. Det har været en god læreproces, mener Lasse Christensen.

Så skulle der være en eller flere der har mod på at overtage Fonedeal, så er Lasse Christensen og Mikkel Brosbøl klar til handel.

- Vi er villige til at lave en rigtig god handel, hvis der er nogen der er interesserede i det, fortæller Lasse Christensen.


Butikken går fint. Den kan sagtens løbe rundt, men vi vil gerne være der 100 procent og det kan vi ikke nu

Lasse Christensen, Fonedeal
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

15 år på Agrometer

Annonce