Annonce
Ugeavisen Struer

Den alsidige butikschef - netop hjemvendt fra Spanien

Her er hun så - den nye butikschef hos Jyske Raavarer i Struer - Linda Risum Nielsen. Foto: Morten Stricker
Linda Risum Nielsen er det nye ansigt hos Jyske Raavarer på havnen i Struer, hvor butikken er i gang med en genåbning
Annonce

Struer: Det er - at dømme ud fra hendes CV - en alsidig kvinde, som nu er sat i spids for café-butikken Jyske Raavarer, der har til huse på havnen i Struer.

Stedet er nu åbent igen efter en længere periode med nedlukning på grund af en sygemelding hos tidligere personale, som indehaver Hardy Eskildsen har udtrykt det.

Han har nu ansat Linda Risum Nielsen - der er 51 år og fra Holstebro - som ny butikschef.

- Jeg er født og opvokset i Holstebro, men kom her til årsskiftet hjem efter seks år i Spanien, hvor jeg har haft en stor, dansk restaurant, fortæller Linda Risum Nielsen.

Hun blev kontaktet af Hardy Eskildsen, som havde læst hendes CV, og har nu været at finde i butikken med særdeles højt til loftet siden begyndelsen af september.


Jeg vil rigtig gerne kunne udvide med noget mad af egne råvarer (and, red.) og lidt mere caféstil og også gerne nogle arrangementer. Det er målet.

Linda Risum Nielsen, ny butikschef i Jyske Raavarer


Det var mere præcist i Fuengirola lige på markedspladsen, Linda Risum Nielsen havde sin danske restaurant i Spanien.

- Jeg var så heldig at sælge den syv uger, inden corona satte i gang, forklarer hun.

- Jeg fik et ekstra barnebarn, der gjorde, at jeg måtte hjem. Afstanden blev simpelthen for stor for mig.

Annonce

Selvvalgt pause

Det havde ellers været lidt af en opgave at åbne en restaurant i et land, hvor Linda Risum Nielsen ikke selv kunne sproget, da hun kom dertil.

- Det var en udfordring, men der er rigtig mange fastboende danskere dernede, fortæller hun.

Det skulle dog ikke længere være Spanien, da 2019 blev til 2020, og Linda Risum Nielsen indledte indeværende år med en selvvalgt pause.

- Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle hjem til, men jeg havde sagt, at de første tre måneder ville jeg se, om jeg kunne undgå at lave noget.

Der var dels en række begivenheder i familiens skød og dels "lidt" overarbejde med hjem fra Spanien, som skulle afspadseres.

Nu står Linda Risum Nielsen så med en ny udfordring eller opgave, som, hun synes, lød rigtig spændende, da Hardy Eskildsen præsenterede hende for den.

- Vi kendte ikke hinanden, og jeg kendte heller ikke noget til stedet her, men det er jo en anderledes måde at køre en butik/lidt kaffested på, siger den nye butikschef.

- Jeg vil rigtig gerne kunne udvide med noget mad af egne råvarer (and, red.) og lidt mere caféstil og også gerne nogle arrangementer. Det er målet.

Annonce

Positiv modtagelse

Hjemmelavede tærter, salater og en brunchplatte hver lørdag bliver også nævnt som nogle af de kommende tiltag hos Jyske Raavarer, som beholder sine åbningstider.

I hvert fald til at starte med.

Nu er der igen dækket op til en tur indenfor hos Jyske Raavarer på havnen i Struer. Foto: Morten Stricker

Modtagelsen af genåbningen hos folk i Struer kan Linda Risum Nielsen bestemt heller ikke klage over.

- Tilgangen er meget positiv, lyder det fra kvinden, som med egne ord faktisk har været selvstændig hele sit liv.

- Jeg var lige knap 18 år, da jeg åbnede en lille café i Holstebro. Café Oasen, fortæller Linda Risum Nielsen, som efterfølgende tog til Rom og boede et års tid.

Da hun kom hjem til Holstebro igen stod den på solcenter i en fem-seks år.

Derudover har hun arbejdet som restaurantchef for Jensens Bøfhus i Holstebro, tre år som butikschef i tøjkæden Solo, hvorefter Linda Risum Nielsen åbnede butikken 5th Avenue.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Ugens ord: Du skal

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce