Annonce
Ugeavisen Struer

Her er musikskolens nye leder

Struer Musikskoles nye kommende leder er 52-årige Christian Gjerndrup Eriksen, der kommer fra en stilling ved Minihøjskolen i Herning som administrator og musiklærer. Pressebillede
Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Christian Gjerndrup Eriksen som ny musikskoleleder for Struer Musikskole.

Struer: Det bliver 52-årige Christian Gjerndrup Eriksen, der skal skabe rammerne for musik og kultur som den nye leder af Struer Musikskole.

Det oplyser Struer Kommune i en pressemeddelelse.

Christian Gjerndrup Eriksen kommer fra en stilling som administrator og musiklærer ved Minihøjskolen i Herning, der er en daghøjskole for unge med psykiske vanskeligheder. På Minihøjskolen har Christian Gjerndrup Eriksens opgaver, foruden økonomistyring, ledelse og markedsføring, blandt andet været at skabe højskolens kulturspor: Begivenheder, traditioner og rejser.

Annonce

Han overtager stillingen efter Per Odgaard, der bestred posten i 27 år, og som gik på pension 1. september.

Det bliver en klar opgave at synliggøre Struer Musikskole som et aktivt kulturtilbud for alle borgere, og som en kulturinstitution, der ønsker at samarbejde med de øvrige kulturaktører i Struer Kommune.

Thomas Antunes

Formand for ansættelsesudvalget og centerchef for kultur, fritid og lokalområder, Thomas Antunes, begrunder ansættelsen med følgende ord i pressemeddelelsen:

- Christians erfaring med læring i stærke fællesskaber, hans musikalske baggrund og ikke mindst hans rolige væsen gjorde, at udvalget ikke var i tvivl om, at Christian er den ideelle kandidat i at føre Struer Musikskole videre.

Mere end en musikskole

Inden Per Odgaard gik på pension, blev der plantet en tanke om, at musikskolen ikke blot skal være en musikskole i fremtiden, men en bredere funderet kulturskole, blandt andet ved at etablere flere kulturelle fag på musikskolen.

- Det bliver en klar opgave at synliggøre Struer Musikskole som et aktivt kulturtilbud for alle borgere og som en kulturinstitution, der ønsker at samarbejde med de øvrige kulturaktører i Struer Kommune, siger Thomas Antunes ifølge pressemeddelelsen.

Selv lader det til at den kommende musikskoleleder glæder sig til at starte. Han er i hvert fald citeret for at sige det følgende i pressemeddelelsen:

- Musik har altid været omdrejningspunktet i mit liv. For mig er musik fællesskab, trivsel, kreativitet, kommunikation og gode oplevelser. Det er vigtigt, at vi som samfund sørger for at skabe gode rammer for musik og kultur som en del af fortællingen om, hvem vi er, hvilken kultur vi er en del af, og hvor vi gerne vil hen. De rammer er jeg både glad og stolt over, at jeg som musikskoleleder skal være med til at skabe. Det er faktisk en drøm, der går i opfyldelse for mig.

Christian Gjerndrup Eriksen starter i sin nye stilling den 1. januar 2022.

Annonce
Ugeavisen Struer

Hanne og Bent er imponerede over den opbakning, de har fået

Annonce
Holstebro Onsdag

Tag cyklen med i bussen

Annonce
Ugeavisen Struer

Bliver du også misundelig?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Jens havde en hård start med elbil - men han fortryder ikke

Ugeavisen Struer

I Struer mangler byrådet noget helt essentielt: - Det er meget ærgerligt

Ugeavisen Struer

Skal Anders And & Co drage på eventyr i lokalområdet?

Ugeavisen Struer

Hvornår må vi komme på arbejde igen?

Ugeavisen Struer

Er der et godt, nyt år i vente?

Ugeavisen Struer

- Jeg gider ikke blive sat i bås - kun som 'hende SF'eren'

Annonce