Annoncørbetalt indhold

3 grunde til at bo i lejlighed i Viborg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Viborg er en charmerende by med meget at byde på lige fra flotte naturområder til gode uddannelsesmuligheder. Dertil kommer også en masse kulturelle begivenheder. Der er altså mange grunde til at flytte til Viborg. Især hvis du får en lejlighed i det centrale Viborg, kan du se frem til en belejlig hverdag.

Studieboliger, familieboliger og mindre boliger. Du finder dem alle sammen i Viborg. Mange af dem er placeret centralt i Viborg ved VEA Banebyen, så du er tæt på alt, uanset om du er studerende, enlig eller har en stor familie.

Annonce

Med en lejlighed i Viborg er du tæt på naturen

Viborg har mange smukke bakker, søer, skove og ikke mindst Hjarbæk Fjord, som du får som naboer, hvis du flytter til Viborg. Der findes boligselskaber, som udlejer helt nye lejligheder i Viborg ved VEA Banebyen, og disse lejligheder ligger i hjertet af Viborg, men også tæt på søerne Søndersø og Nørresø. Flytter du til Viborg, skal du altså ikke lede længe efter et naturområde, hvor du kan gå en tur og koble af efter en lang skole- eller arbejdsdag. Skovområderne kan danne rammen for spændende vandreture, når du gerne vil ud at opleve noget og komme på eventyr.

Der er mange job- og uddannelsesmuligheder

Bor du i lejlighed i Viborg, har du mange uddannelsesinstitutioner lige i nærheden. Tæt på VEA Banebyen ligger nemlig VIA University College, Aarhus Maskinmesterskole, Viborg Katedralskole, Erhvervsakademiet Dania og Midtbyens Gymnasium. Af store arbejdspladser kan Grundfos bl.a. nævnes. Derudover er det nemt at pendle til og fra arbejde, når du bor i lejlighed centralt i Viborg. Viborg station er nemlig tæt på, så du har gode tog- og busforbindelser.

Uanset om du er studerende eller har teenagebørn, der går i gymnasiet, kan du forvente, at gode uddannelses- og jobmuligheder er tæt på, når du bor i lejlighed i Viborg.

Du kan komme til events og sport med en lejlighed i Viborg

Standupshows, kunstmesser, koncerter, håndbold og fodbold. Disse er ting, du kan se og deltage i, når du bor i Viborg. I Tinghallen afholdes både koncerter, musicals og standupshows. På Viborg Stadion spilles der fodboldkampe. Stadionet danner rammen for god stemning og gode fodboldfester hele sæsonen. Hvis du ud over at se sport også selv dyrker det, er der i Viborg lokale sportsforeninger, som lader dig dyrke bl.a. fodbold og svømning.

Viborg har altså noget for alle. Lige fra musikelskeren til fodboldelskeren og sportsudøveren. Og med en lejlighed i Viborg er du altså tæt på det hele.

Overvejer du at finde en lejlighed i Viborg, har du heldigvis gode boliger at vælge mellem. I VEA Banebyen er der nemlig nye lejligheder, både store og små, som du kan se nærmere på. Har du spørgsmål, kan du kontakte boligselskaberne, som udlejer lejlighederne i fx VEA Banebyen, for at få god vejledning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Livline til ulovligt placeret bodega: Ja til midlertidig dispensation - men der mangler stadig en støjrapport og endelig test

Viborg Nyt

Derby, vandretur, festival og fernisering: Grøn magi i luften over Viborg denne weekend

Viborg Nyt

H&M lukket i månedlang renovering: Bliver transformeret til den første af sin slags i Danmark - og åbner en afdeling med herretøj

Viborg Nyt

30 år gammel Viborg-forretning solgt i lokal handel: - Jeg elsker jo at lege med lys

Viborg Nyt

'En vigtig milepæl' for museet: Nu er arbejdet - endelig - gået i gang i den gamle landsretsbygning

Viborg Nyt

Frølund er tilbage i vante omgivelser efter flytterod: - Det har givet plads til lidt flere produkter og mærker

Viborg Nyt

Stort dækcenter opkøbt af andet lokalt værksted: Har nu tre afdelinger i Viborg

Viborg Nyt

... Og pludselig skal Emil og Freja til fest sammen i kongehuset: - Sådan en oplevelse får man kun én gang i livet

Viborg Nyt

Eventcenter og veteranbil-afdeling: Stort byggeri og ombygning nærmer sig sin afslutning hos bilforhandler

Annonce