Annoncørbetalt indhold

3 grunde til at bo i lejlighed i Viborg

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af BIRCH EJENDOMME

Viborg er en charmerende by med meget at byde på lige fra flotte naturområder til gode uddannelsesmuligheder. Dertil kommer også en masse kulturelle begivenheder. Der er altså mange grunde til at flytte til Viborg. Især hvis du får en lejlighed i det centrale Viborg, kan du se frem til en belejlig hverdag.

Studieboliger, familieboliger og mindre boliger. Du finder dem alle sammen i Viborg. Mange af dem er placeret centralt i Viborg ved VEA Banebyen, så du er tæt på alt, uanset om du er studerende, enlig eller har en stor familie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med en lejlighed i Viborg er du tæt på naturen

Viborg har mange smukke bakker, søer, skove og ikke mindst Hjarbæk Fjord, som du får som naboer, hvis du flytter til Viborg. Der findes boligselskaber, som udlejer helt nye lejligheder i Viborg ved VEA Banebyen, og disse lejligheder ligger i hjertet af Viborg, men også tæt på søerne Søndersø og Nørresø. Flytter du til Viborg, skal du altså ikke lede længe efter et naturområde, hvor du kan gå en tur og koble af efter en lang skole- eller arbejdsdag. Skovområderne kan danne rammen for spændende vandreture, når du gerne vil ud at opleve noget og komme på eventyr.

Der er mange job- og uddannelsesmuligheder

Bor du i lejlighed i Viborg, har du mange uddannelsesinstitutioner lige i nærheden. Tæt på VEA Banebyen ligger nemlig VIA University College, Aarhus Maskinmesterskole, Viborg Katedralskole, Erhvervsakademiet Dania og Midtbyens Gymnasium. Af store arbejdspladser kan Grundfos bl.a. nævnes. Derudover er det nemt at pendle til og fra arbejde, når du bor i lejlighed centralt i Viborg. Viborg station er nemlig tæt på, så du har gode tog- og busforbindelser.

Uanset om du er studerende eller har teenagebørn, der går i gymnasiet, kan du forvente, at gode uddannelses- og jobmuligheder er tæt på, når du bor i lejlighed i Viborg.

Du kan komme til events og sport med en lejlighed i Viborg

Standupshows, kunstmesser, koncerter, håndbold og fodbold. Disse er ting, du kan se og deltage i, når du bor i Viborg. I Tinghallen afholdes både koncerter, musicals og standupshows. På Viborg Stadion spilles der fodboldkampe. Stadionet danner rammen for god stemning og gode fodboldfester hele sæsonen. Hvis du ud over at se sport også selv dyrker det, er der i Viborg lokale sportsforeninger, som lader dig dyrke bl.a. fodbold og svømning.

Viborg har altså noget for alle. Lige fra musikelskeren til fodboldelskeren og sportsudøveren. Og med en lejlighed i Viborg er du altså tæt på det hele.

Overvejer du at finde en lejlighed i Viborg, har du heldigvis gode boliger at vælge mellem. I VEA Banebyen er der nemlig nye lejligheder, både store og små, som du kan se nærmere på. Har du spørgsmål, kan du kontakte boligselskaberne, som udlejer lejlighederne i fx VEA Banebyen, for at få god vejledning.


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

Annonce
Forsiden netop nu

EDC-indehaver stopper efter 11 år i kæden

Viborg Nyt

Endnu en forretning sætter ladestandere op - målrettet bestemt erhvervsgruppe

Viborg Nyt

Er dit navn på listen? Her er de populære babynavne i Viborg Kommune

Mette er ny forstanderlokalt friplejehjem: - Ånden og stemningen gav følelsen af at komme hjem

Bjerringbro Avis

Uopdagede perler skal vises frem: 1600 kilometers lokale skovstier og vandveje bliver kortlagt

Annonce
Viborg Nyt

Tredje adresse for korshæren - nu er det rette hjem fundet

Viborg Nyt

Masser af leverpostej-vejr: - Jeg forstår godt, man ikke vil bade, når der er overskyet

Bjerringbro Avis

Flere forandringer på lille festival: Alligevel melder den "få billetter tilbage"

Kortege af bybusser forlod Viborg - skulle de til fodbold?

Hørte du også et voldsomt sus? Derfor var flyvevåbenet i luften sent om natten

Badebro skal ikke bare have et løft - den skal flyde: Foreninger vil gøre populær sø mere attraktiv

Masser af spærrede veje og omkørsler: Sådan kommer du og bilen uden om Snapsting

Annonce