Annonce
Viborg Nyt

24.719 kroner samlet ind i gakket corona-bingo: - Det var en overvældende oplevelse

Værterne for "corona-bingo", Mads Panny og Theis Bach Nielsen, sørgede for sjov og spas til alle, der så med. Foto: Anders Kristensen
Ventilen, der arbejder for at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge, får donation på mere end 24.000 kroner efter en succesfuld omgang virtuel "corona-bingo".

Viborg: Det svingede mellem almindelig familie-underholdning og ubekymret galskab, da der i sidste uge var virtuel "corona-bingo" på Ølluminatis Facebook-side.

- Theis (Bach Nielsen, indehaver af Ølluminati) var lidt mere ovre i galskaben, og jeg var måske lidt mere ovre i den normale familie-underholdning. Men det var også en del af charmen, at det svingede derimellem, siger Mads Panny (S), formand for kultur- og fritidsudvalget.

De to herrer var gået sammen om at skabe en fjollet bingo-aften for hele familien med formålet at samle penge ind til Ventilen Viborg. Mads Panny kalder aftenen for en succes og oplister nogle af de vigtige tal:

Annonce

1340 bingo-plader blev solgt. Gennem den to timer og 30 minutter lange udsendelse var der hele tiden mellem 200 og 250, der så med. Og 24.719 kroner blev samlet ind til Ventilens lokale afdeling.

Ventilen er en frivillig social organisation, der arbejder for at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge mellem 15 og 25 år. Men hvad pengene helt præcist vil blive brugt på, ved Mads Panny ikke.


Vi ved fra den nye borgerundersøgelse i kommunen, at hver syvende unge i Viborg lider af svær ensomhed. Så vi håber bare, pengene kan gøre gavn i denne tid.

Mads Panny, formand for kultur- og fritidsudvalget


- Vi ved fra den nye borgerundersøgelse i kommunen, at hver syvende unge i Viborg lider af svær ensomhed. Så vi håber bare, pengene kan gøre gavn i denne tid, siger han.

Arbejdet med aftenen har både krævet tid og hårdt arbejde - og så selvfølgelig hjælp fra en masse frivillige hænder. Men når indtrykket, man sidder tilbage med, er, at alle, der så med, havde en god aften, så var det det hele værd.

- Det var en overvældende oplevelse, men også super sjovt, siger Mads Panny og fortsætter:

- Særligt sjovt var det, at Signe Munk (lokalt folketingsmedlem for SF) kom igennem og vandt en af de helt store hovedpræmier; nemlig 180 poser chips. Vi jokede med, at hun kunne tage dem med og dele ud til sine kolleger i Folketinget.

Annonce
Viborg Nyt

Nemt overblik over Viborgs guidede ture

Annonce
Viborg Nyt

Klumme: Syg ægtefælle - er det ok at finde trøst hos en anden?

Annonce
Viborg Nyt

Lokal bankdirektør takker af efter 24 år: - Bliver vemodigt at sige farvel til kunder og kollegaer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Jens fra Dollerup har et godt tilbud til dig: Kom og køb ’Danmarks nok grimmeste bil’

Viborg Nyt

Klumme: Med kurs mod den syvende himmel - om Kristi himmelfartsdag

Viborg Nyt

Klumme: Kirkemusik i verdensklasse - og så endda i Viborg

Viborg Nyt

Gågadens ottende optiker har slået dørene op uden knaldtilbud eller stor åbningsfest: - Det er slet ikke vores stil

Viborg Nyt

Viborgenser med til at åbne to nye boghandler i København

Viborg Nyt

Klumme: Ubesvarede spørgsmål efter et psykisk voldeligt forhold

Viborg Nyt

Indvielse af legeplads på Houlkærskolen

Viborg Nyt

Biltræf med særlig menu tiltrak tusinder af gæster

Viborg Nyt

Prisvenlig klinik flytter fra Toldboden til Tagtækkervej: - Vi vil hellere ligge i et industrikvarter, så alle har råd til at besøge os

Viborg Nyt

Det bliver den allerførste af sin slags i hele kommunen: Supermarked lukker i fire dage - gør klar til åbningsdag med nyt navn og koncept

Viborg Nyt

Se billederne og find 22 millioner i tegnebogen: Her er den nye nummer 1 på listen over Viborgs dyreste boliger

Viborg Nyt

Kom med indenfor i 'banebyens bedste placering' på Brofæstet - bygningerne der indhyller Hærvejsbroen

Annonce