Annonce
Viborg Nyt

24.719 kroner samlet ind i gakket corona-bingo: - Det var en overvældende oplevelse

Værterne for "corona-bingo", Mads Panny og Theis Bach Nielsen, sørgede for sjov og spas til alle, der så med. Foto: Anders Kristensen
Ventilen, der arbejder for at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge, får donation på mere end 24.000 kroner efter en succesfuld omgang virtuel "corona-bingo".
Annonce

Viborg: Det svingede mellem almindelig familie-underholdning og ubekymret galskab, da der i sidste uge var virtuel "corona-bingo" på Ølluminatis Facebook-side.

- Theis (Bach Nielsen, indehaver af Ølluminati) var lidt mere ovre i galskaben, og jeg var måske lidt mere ovre i den normale familie-underholdning. Men det var også en del af charmen, at det svingede derimellem, siger Mads Panny (S), formand for kultur- og fritidsudvalget.

De to herrer var gået sammen om at skabe en fjollet bingo-aften for hele familien med formålet at samle penge ind til Ventilen Viborg. Mads Panny kalder aftenen for en succes og oplister nogle af de vigtige tal:

1340 bingo-plader blev solgt. Gennem den to timer og 30 minutter lange udsendelse var der hele tiden mellem 200 og 250, der så med. Og 24.719 kroner blev samlet ind til Ventilens lokale afdeling.

Ventilen er en frivillig social organisation, der arbejder for at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge mellem 15 og 25 år. Men hvad pengene helt præcist vil blive brugt på, ved Mads Panny ikke.


Vi ved fra den nye borgerundersøgelse i kommunen, at hver syvende unge i Viborg lider af svær ensomhed. Så vi håber bare, pengene kan gøre gavn i denne tid.

Mads Panny, formand for kultur- og fritidsudvalget


- Vi ved fra den nye borgerundersøgelse i kommunen, at hver syvende unge i Viborg lider af svær ensomhed. Så vi håber bare, pengene kan gøre gavn i denne tid, siger han.

Arbejdet med aftenen har både krævet tid og hårdt arbejde - og så selvfølgelig hjælp fra en masse frivillige hænder. Men når indtrykket, man sidder tilbage med, er, at alle, der så med, havde en god aften, så var det det hele værd.

- Det var en overvældende oplevelse, men også super sjovt, siger Mads Panny og fortsætter:

- Særligt sjovt var det, at Signe Munk (lokalt folketingsmedlem for SF) kom igennem og vandt en af de helt store hovedpræmier; nemlig 180 poser chips. Vi jokede med, at hun kunne tage dem med og dele ud til sine kolleger i Folketinget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Udskældte pudebump er fjernet

Annonce